Magasinet M!

Big hits og smidige cheerleaders - NFL er tilbage!

Sæt et kaffedrop i armen og hold øjnene åbne med tændstikker, for der er garanti for big hits og smidige cheerleaders, når de store drenge fra NFL deler øretæver ud.

Big hits og smidige cheerleaders - NFL er tilbage!

Af: Peter Frøkjær & Morten Greve


Når de fede sataner smadrer hinanden til ukendelighed og Claus Elming skriger BOOOOOM, så vækkes den indre drengerøv. Sidste år løb ?Big? Ben Roethlisberger og bussen Jerome Bettis fra Pittsburg Steelers med sejren i en sindssyg finale mod Seattle Seahawks.

Nu er bussen gået på pension, men der er stadig smæk i luften i USA's vildeste sport. Den intense testosteronburger bliver krydret med en liflig smag af cheerleaders, der er med til at gøre det hele til et komplet måltid. De søde piger, der virkelig tror på at de er anbragt i manegen for at heppe på drengene, er eyecandy for selv den mest kræsne gentleman. God appetit blev der sagt.

Det er sidste sæson med NFLming og falkeøje på Zulu i år. De to football fanatics har serveret NFL på den fede måde siden 2000, men efter Super Bowl XLI (41) er det altå slut med NFL på Zulu. Men tud ikke alt for meget, for NFL vender tilbage på dansk tv på Viasat Sport 1.

Du kan se årets første kamp på TV2 Zulu natten mellem torsdag 7. og fredag 8. klokken 02.30, når de forsvarende mestre fra Pittsburgh Steelers tager imod Miami Dolphins.

Vil du varme lidt op med baggrundsinfo, så kan du med fordel checke:
Nfl.com
Nfl.tv2.dk
Draftday.dk

Er du bare i humør til at checke lækre cheerleaders ud? Så kan du check Girls of NFL ud ogGIrls of NFL 2005 ud her

ANNONCE
Del

Seneste nyt