Magasinet M!

Biler, babes og blær

Bløder du benzin og er du til fede biler og frække tøser?

Biler, babes og blær

Så er DHB 2008 lige stedet for dig! Sammen med 20.000 tændte mennesker bliver der festet og kørt race fra morgen til aften - og du skal da med!

Tekst: Kasper Erling Olsen
Foto: Vmax

Hvis du en nogenlunde normal dreng, er du født med en vis mængde højoktan benzin i blodet. Det betyder, at hver eneste gang du hører lyden af en fed bil, drejer du instinktivt hovedet for at se, om det er fed streetracer med store fælge, eller om det bare en naboens gamle Peugeot 106, der har tabt udstødningen - igen...

Helt på samme måde er det, når en fræk tøs går forbi på gaden: Du drejer også helt naturligt hovedet for lige at lure, hvordan bagdelen er skruet sammen, ikke?

20.000 mennesker
I weekenden den 6.-8. juni 2008 er der mulighed for at få seriøst ondt i nakken, for her samles tonsvis af vilde biler og sprøde babes, når årets helt store motorsportsevent åbner dørene for masser af action. Til de uindviede er det naturligvis DHB (Danmarks Hurtigste Bil), vi snakker om.

Her samles hvert år op imod 20.000 festglade mennesker i alle aldre til en weekend sprængfyldt med biler, babes, røg, damp og masser af fest alle tre dage.

Gigantiske fælge
Det er den klassiske og ekstremt underholdende streetrace-disciplin med race på 402 meter, som har lagt navn til DHB, hvor landets hurtigste bil nu for 11. gang skal findes på en nedlagt flyveplads ved Vejle. Bilerne kører 402 meter på tid, og de hurtigste biler kommer ned på under 10 sekunder med en udgangshastighed på langt over 200 km/t. Her kan Ferrari og Lamborghini godt smutte hjem i seng!

Det er dog ikke kun de hurtige biler, som er i centrum denne weekend. Det handler nemlig om gigantiske fælge, pumpende subwoofere, skamsænkede luftundervogne og den helt rigtige stil, når konkurrencen Danmarks Flotteste Bil skydes i gang ved siden af de hurtige vogne. Skal der savles over autos, så er det her, det sker!

Kæmpe brænderplads
Noget af det sidste nye på DHB er Drift Challenge - og hvad er så det? Jo, hvis du har set en rallybil komme blæsende sidelæns igennem et skarpt sving, så kan man faktisk kalde det for drifting. Drift Challenge handler nemlig kun om én ting - det skal gå sidelæns igennem alle sving med så meget røg fra bagdækkene som muligt. Sporten er i rivende udvikling, og det forstår du hvorfor, så snart du har set en seriøs driftbil køre race.

Ved siden af den specielle driftbane er der lagt op til endnu mere drengerøvs-underholdning hos drengene fra Team Man. De har deres egen kæmpestore brænderplads med store tribuner med plads til flere hundrede tilskuere, som kan nyde dækafbrænding, motorsprængning, bilboksning, strip og meget mere hele weekenden. Det skal opleves!

Mega lasershow

Hvis du kan klare mere fest, når mørket sænker sig over flyvepladsen, så er der seriøst party i to store hangarer både fredag og lørdag aften. Her kan du blandt andet opleve koncert med tyske Brooklyn Bounce og danske DJ Alligator, og radiostationen CoolFM sørger for et mega lasershow lørdag aften.

Hvis du er blevet hooket på en seriøs omgang biler, babes og blær, så skynd dig at købe billet til DHB 2008. For bare 600 kr. får du adgang til hele weekenden inkl. camping, parkering og det hele. Du kan også nøjes med at se finalerne i DHB, DFB og Drift Challenge om søndagen for kun 150 kr. Ses vi?

Info
Priser:

Weekendbillet: 600 kr.
Søndagsbillet: 150 kr.

VMAX.DK
Billetnet.dk
Billetlugen.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt