Magasinet M!

Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

Mangler I også altid en bil, når alle drengene skal til fodboldkamp? Vi har samlet nogle lækre (og dyre) slæder ved hjælp af Bilmagasinets Bilguiden.dk. Hvilken en ville du vælge?

Volvo XC90

Volvo XC90 var første model i Volvo's nye premiumstrategi, og det kan mærkes!

Kabinen er lækker som få, og udseendet med de lodrette baglygter er velkendt men dog moderne. Volvo XC90 leveres med firehjulstræk og syv siddepladser som standard og har i mange år været en af favoritterne i klassen.

Den billigste XC90 har en 4-cylindret dieselmotor, der yder 235 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 7,8 sekunder og har en topfart på 220 km/t. Den leveres med 8-trins automatgear og kører officelt 17,2 km/l.

Volvo XC90 kan blive din fra 10.452 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

BMW X5

BMW X5 var med til at starte SUV-bølgen herhjemme og var en af de første populære højbenede familiebiler. Som de fleste andre SUV'er i dag har BMW X5 det bedst på vejen, men her skjuler den til gengæld også sin højde og tyngde rigtig godt!

Den billigste 7-personers X5 har en 4-cylindret dieselmotor, der yder 231 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 7,7 sekunder og har en topfart på 220 km/t. Den leveres med 8-trins automatgear og kører officelt 18,9 km/l.

BMW X5 kan blive din fra 10.264 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

Tesla Model X

Outsideren i flokken er den elektriske Tesla Model X. Med mågevingedøre, ingen motorstøj og en touchskærm, der er større end en iPad, adskiller Tesla sig inde som ude. Kan du leve med ladetid, er den et spændende alternativ!

Den billigste 7-personers Model X har to elektriske motorer, der til sammen yder 332 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 6,2 sekunder og har en topfart på 210 km/t. Rækkevidden for den billigste 60D er opgivet til 355 kilometer.

Tesla Model X kan blive din fra 8.721 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

Mercedes-Benz GLE

Den gamle ML var én af de første europæiske SUV'er - OG den var med i Jurassic Park. Den scorede dog lavt i ejertilfredshedsundersøgelser, og til den nye generation har Mercedes valgt at droppe M-klasse betegnelsen og lægge sig op deres legendarisk Geländewagen, G-klassen, i stedet.

Den billigste 7-personers GLE har en 4-cylindret dieselmotor, der yder 204 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 8,6 sekunder og har en topfart på 210 km/t. Den leveres med 8-trins automatgear og kører officelt 17,5 km/l.

Mercedes-Benz GLE kan blive din fra 10.405 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

Hyundai Santa Fe

Sydkoreanernes bidrag til klassen er den store Santa Fe, der er enormt populær i USA og faktisk er mærkets mest solgte model. Den leveres med syv sæder og firehjulstræk som standard, og så er den omfattet af Hyundai's fem års komplette fabriksgaranti.

Den billigste Sante Fe har en 4-cylindret dieselmotor, der yder 200 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 9,6 sekunder og har en topfart på 203 km/t. Den leveres med 6-trins automatgear og kører officelt 15,2 km/l.

Hyundai Santa Fe kan blive din fra 8.223 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

Audi Q7

Den gamle Q7 var enorm, og det er den nye sådan set også. Den er over fem meter lang, men har på trods af det fem sæder som standard. Til gengæld er den en behagelig kæmpe med en af klassens bedste kabiner. Derudover leveres den ikke med mindre en seks cylindre, hvilket gavner lydsporet.

Den billigste 7-personers Q7 har en 6-cylindret dieselmotor, der yder 218 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 7,3 sekunder og har en topfart på 216 km/t. Den leveres med 8-trins automatgear og kører officelt 17,5 km/l.

Audi Q7 kan blive din fra 10.830 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne

Mitsubishi Pajero

Feltets bedste offroader kommer fra japanske Mitsubishi. Den har vundet Dakar-rally'et adskillige gange og kommer med både firehjulstræk og spærredifferentialespær som standard. Motoren er en tørstig sag, men den er billigere end konkurrenterne, har plads til syv og skiller sig ud i trafikken.

Den billigste Pajero har en 4-cylindret dieselmotor, der yder 190 hk, accelererer fra 0-100 km/t på 10,4 sekunder og har en topfart på 180 km/t. Den leveres med 5-trins automatgear og kører officelt 10,8 km/l.

Mitsubishi Pajero kan blive din fra 7.127 kr. om måneden - læs mere om den her!

ANNONCE
Bilguiden: 7 dyre slæder med plads til alle gutterne
Del

Seneste nyt

ANNONCE