Magasinet M!

Bilist overlever mirakuløst en "Final Destination"-kollision på motorvejen

Hvordan er det overhovedet muligt?

Hvis du har set filmen ´Final Destination´, så ved du, at døden kan ske på mange tilfældige og grusomme måder.

Men, mange af de dødsfald er selvfølgelig kun noget, som kan ske i film.

På trods af det, så vil jeg vædde med, at du altid lige får lidt sved på panden, når du ser en lastvogn fyldt med træstammer, am i right?

Nervepirrende - fuck dig Final Destination!

Og nu er det sket i virkeligheden i USA.

En bilist i Georgia kunne på mirakuløs vis overleve en ret alvorlig ulykke med kun mindre kvæstelser. Han kørte direkte ind i en lastbil, som havde et lad fyldt med træstammer. Hvordan kan det ske, tænker du sikkert?

Jo, bilisten skulle ifølge CNN have rakt ud efter noget i bunden af bilen, og kørte så frontalt ind i lastbilens lad. 

En brandmand fra Whitfield County, som var på ulykkestedet, fortæller at der fløj adskillige hele træstammer igennem bilen og tusindvis af små stykker af træ -  men at der underligt nok, var lavet et hul, lige der, hvor chaufførens hoved var. Han fortæller, at det var som om, at hullet var lavet specielt til bilistens hoved. Det er bl.a. en af grundende til, at bilisten kunne gå fra ulykken uden de store kvæstelser. 

ANNONCE
Bilist overlever mirakuløst en "Final Destination"-kollision på motorvejen

Brandmændene blev kaldt til ulykken velvidende, at de ny skulle have ham ud af bilen, men det var ikke en nem opgave. De måtte skære omkring 30-40 træstammer over for derefter at kunne få bilisten sikkert ud af bilen. 

Og hvis du har set ´Final Destination 2´, så husker du nok den enorme bilulykke, som opstår, da træstammerne fra en lastbil slipper løs - vi snakker blandt andet et hoved, som bliver gennemboret af en PVC-rør - det hele sker, da brandmændene kommer til at aktivere airbaggen på en forulykket bil, hvor airbaggen banker hendes hoved ind i et knivskarpt rør. Ups.

Jep, scenen er insane.

Se eller gense scenen herunder:

ANNONCE
Bilist overlever mirakuløst en "Final Destination"-kollision på motorvejen
Del

Seneste nyt

ANNONCE