Magasinet M!

Bill Murray og det gamle slæng er tilbage i traileren til Ghostbusters: Frozen Empire

Who you gonna call?

For bare et par år siden troede de fleste nok, at Ghostbusters-franchisen var død og begravet. Ikke mindst på grund af det makværk af et reboot, Ghostbusters med kvinder, som så dagens lys i 2016. 

Men i 2021 lykkedes det delvist at vække de døde til live, da Jason Reitman, sønnen af de originale films instruktør, lancerede Ghostbusters: Afterlife, med Carrie Coon, Paul Rudd og Finn Wolfhard i de bærende roller. 

Dengang lykkedes det både at lave cameos med Peter venkamn (Bill Murray) og Ray Stantz (Dan Akroyd), samt en CGI-salut til afdøde Harold Ramis, der i den originale film spillede Dr. Egon Spengler. 

Nu er opfølgeren til Ghostbusters: Afterlife endelig ved at nærme sig, og det ser ud til at der er masser af godt i vente, til fans af den originale franchise. 

Ghostbusters: Frozen Empire vender tilbage med en ren parade af gode gensyn, Carrie  Coon, Paul Rudd og Finn Wolfhard genoptager deres respektive roller - og samtidig byder filmen velkommen til resterne det originale Ghostbusters-team i form af Bill Murray (Venkman), Dan Akroyd (Stantz) og Ernie Hudson (Winston).

Ydermere byder rollelisten på ekstra spice fra Kumail Nanjiani, Patton Oswalt og McKenna Grace.

I Frozen Empire bliver New York truet af en nye overnaturalig istid, der er sat i værden af skræmmende dæmoniske kræfter - og der er kun et rigtigt sted at ringe til! 

Ghostbusters: Frozen Empire lander i biograferne den 27. marts 2024.

ANNONCE
Ghostbusters: Frozen Empire - Trailer
?si=d2TAjL_rnf8H3KKt
Del

Seneste nyt