Magasinet M!

Billeder af iPhone 8-prototype lækket: Antyder at en stor opdatering er i vente

Rygterne om iPhone 8 spidser for alvor til med disse nye billeder.

Billeder af iPhone 8-prototype lækket: Antyder at en stor opdatering er i vente

En række billeder af en potentiel iPhone 8 dummy-model er blevet lækket på det store internet. Billeder, der bekræfter flere features, som analytikere hidtil har spekuleret i - heriblandt en buet glas-front og -bagende.

Det skriver Business Insider Nordic.

ANNONCE

Det er Twitter-brugeren Benjamin Geskin, der har uploadet billederne. Han hævder at have kontakt til kilder hos Apple-leverandøren Foxconn. Og det antydes, at en stor opdatering i forhold til iPhone 7 kan være på vej, selvom det på ingen måde kan vides med sikkerhed, om billederne er valide.

Men de viser i hvert fald flere iPhones, hvor OLED-skærmen går hele vejen fra top til bund - uden mærkbare kanter. Derudover er der heller ikke nogen identificerbar 'Hjem'-knap, mens kameraet består af to linser, så det ikke længere er cirkulært, men derimod rektangulært.

ANNONCE

Manglen på 'Touch ID hardware' tyder derudover på, at Apple måske tænker i at integrere Touch ID-sensorer under selve displayet ifølge Applesiden 9to5mac.

De fleste af billederne viser dog en telefon uden det genkendelige Apple-logo. Men det kan være fordi, at Apple og deres leverandører vil have, at deres dummy-modeller skal forblive hemmelige og altså ikke, at den kommende iPhone 8 kommer uden et logo.

ANNONCE

Apple nægter at kommentere på rygter som dette, så du må vente med at finde ud af, hvordan den endelige telefon kommer til at se ud, når det forventes, at Apple lancerer iPhone 8 senere på året - sandsynligvis sidst på efteråret.

Del

Seneste nyt