Magasinet M!

Billedserie: Sabrina Sau: Jeg skal repræsentere Danmark til Miss Europe Continental

Vi har fået et par skarpe skud af finalisten!

Vi har fanget Sabrina Sau i den kolde vintertid, som har meldt en god nyhed ud.

Hun fortæller, at hun skal repræsentere Danmark til årets Miss Europe Continental senere på året.

"Jeg blev kontaktet på Instagram - og fik af vide, at der kørte denne skønhedskonkurrence i Italien samt lidt om hvordan det hele foregik. Der skulle eftersigende have været et mindre udvalg af danske piger, hvorfra de så havde valgt at gå videre med mig."

En nyhed som varmede i disse kolde tider - men da Sabrina tidligere har oplevet, at man skal være varsom omkring henvendelser vedrørende konkurrencer, skulle hun lige have det endelig bekræftet, inden hun meldte nyheden ud.

"Jeg er tidligere blevet forsøgt scammet med disse henvendelser, men jeg har heldigvis sørget for at tjekke CVR, adresser og selve organisationens tilsendte medier."

Tidligere har hun bustet flere henvendelser i at være et stort fupnummer, som skal narre unge piger, der har drømmen om at bryde igennem som international model.

"Men efter en masse interviews og korrespondance fik jeg tilsendt min kontrakt og endelige bevis på, at jeg er Danmarks repræsentant til skønhedskonkurrencen."

Selve skønhedskonkurrencen finder sted i november - mere specifikt d. 21. november i Napoli, Italien - her skal Sabrina i 'træningslejr', hvor de skal lære at posere, catwalke og desuden få skudt en masse koreografi og shoots.

"Jeg er enormt spændt - nervøs, men også pave stolt."

Vi har været så heldige at få et par solide skud fra finalisten - og du kan se alle billederne i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt