Magasinet M!

Bio-anmeldelse: Red

De gamle kan stadigvæk.

Hvor troværdig er en actionfilm med en flok gamle stoddere i rollerne som tidligere, men stadig dødsensfarlige, CIA-agenter? Meget! Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman og Helen Mirren har enten vundet eller er blevet nomineret til en Oscar for deres skuespillertalent. Og det er netop også denne stjernebesætning, der trækker filmen op fra jævn til cool.

 

Bruce Willis, som sjældent er set bedre, spiller den livstrætte og førtidspensionerede CIA-agent Frank Moses, der en nat bliver besøgt af en hi-tech hitgruppe, som forsøger at likvidere ham. Det går selvfølgelig ikke helt som planlagt, og derfra udfolder der sig en tempofyldt og underholdende actionfilm, der byder på op til flere grin.

ANNONCE
mmm.dk - Bio-anmeldelse: Red mmm.dk

Indrømmet, din boremaskiner er federe end min

 

Actionsekvenserne er fine om end, de alle er set før, og der er bestemt intet revolutionerende at finde her. Dog bliver vi nødt til at nævne én scene, hvor en iskold Bruce Willis køligt træder ud af sin snurrende bil og tømmer sit magasin i den CIA-agent, der jagter ham hele vejen igennem filmen. Se klippet 1:40 inde i traileren. Når vi alligevel på trods af det stereotype plot er begejstrede for filmen, skyldes det filmens helt igennem suveræne skuespillere. Kan varmt anbefales til action- og Bruce Willis-fans.

 

Karakter: 4 ud af 6

 

 

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt