Magasinet M!

Bizar verden: Se hvilke kropsdele denne mand har skåret af for at ligne en papegøje

Først fik 56-årige Ted Richards farvet det hvide i øjnene rødt og blåt - og nu har han taget et endnu vildere skridt for at ligne en papegøje. Se de vilde billeder her.

Hvis ikke det var på grund af billederne og den massive omtale i verdenspressen, ville vi have rigtig svært ved at tro på historien om den 56-årige englænder Ted Wilson. Han er - må man sige - bidt af en gal papegøje. Han har siden ungdomsårene haft både mange pircinger og tatoveringer, men siden sidste år er han gået helt bananas. Og det skyldes hans kærlighed til sine to papegøjer.

Se også: Her er verdens mest ekstreme mennesker

Først fik han tatoveret ansigtet for at ligne en papegøje. Hans lange dreadlocks blev farvet røde, blå, gule og grønne. Og så fik han selvfølgelig også lige skudt farve ind i det hvide i øjnene, så han nu har et rødt og et blåt øje. Derudover har han 30 piercinger i ansigtet, men han har faktisk haft 50. Der er dog røget en del, efter hans sidste og til dato mest vanvittige forsøg på at få det helt rigtige papegøje-look.

ANNONCE
SWNS - Bizar verden: Se hvilke kropsdele denne mand har skåret af for at ligne en papegøje SWNS

Han har nemlig fået skåret ørerne af, for sådan et par flyver papegøjer jo ikke rundt med. Han fik fjernet dem under en seks timer lang operation, og som du kan se på billedet herunder (ADVARSEL: Det er temmelig klamt), røg der altså hele 20 piercinger med i købet.

"Det største problem var, at jeg havde lidt svært ved at få mine briller til at blive på plads, men så fik jeg indopereret to metalstifter, så det går bedre nu. Jeg synes, at det ser rigtig godt ud, og det er den bedste beslutning, jeg har truffet i mit liv," udtaler Ted Wilson til Bristol News.

Læste du: 15 virkelig bizarre Guinness-rekorder

Og han er slet ikke færdig med kropsmodifikationer. Lige nu prøver han nemlig at finde en kirurg, der kan lave hans næse over til et rigtigt næb, så vi har nok ikke set det sidste til ham endnu.

ANNONCE
SWNS - Bizar verden: Se hvilke kropsdele denne mand har skåret af for at ligne en papegøje SWNS
Del

Seneste nyt

Annonce