Magasinet M!

Black Eyed Peas - snart som spil

Da vi hørte, at man snart kan ryste Fergies røv hjemme fra sofaen, blev vi ærlig talt en smule opstemte. Black Eyed Peas har nemlig lavet et spil sammen med Ubisoft. Vi tog til Paris for at spørge dem, hvad det nu går ud på.

Mads 'Madze' Kragh - Black Eyed Peas - snart som spil Mads 'Madze' Kragh

Foto: Mads Kragh

Vi møder Fergie og fyrene i en kælder under Frankrigs nationalstadion, Stade De France. Om en time skal Black Eyed Peas på scenen til den tredje totalt udsolgte koncert i Paris i træk. Men inden da har de 4 megastjerner tid til at fortælle os om deres nye spil - The Black Eyed Peas Experience.

 

"Spillet er totalt karaoke - bare med dans", siger Taboo ihærdigt, mens Will.I.Am griner og mumler: "Kara-dancing!" Ideen med spillet er, at man skal danse som Black Eyed Peas som en slags Sing Star. "Efterhånden i spillet bliver sangene mere koreograferet, så man kommer tættere på vores virkelige live shows," fortæller Fergie: "Det er en interaktiv måde at kommunikere med vores fans."

 

Og spillet skal da også bruges til andet end et sjovt gameplay. Taboo fortæller, at de vil bruge spillet til at promovere tøj og smykker. "Når folk spørger, om de her sko eller det her mærke er fedt, så svarer vi 'yo that's wack', eller 'yo that's hot'. I spillet kan vi vise de ting, vi synes, er fede."

Will.I.Am vil endda bruge spillet til at udgive ny musik: "Hvem lytter til albums mere? Jeg gør ikke! Jeg laver dem, men jeg lytter ikke til dem. Jeg vil udgive musik i et spil! Det er sgu hot!" siger han drømmende.

 

Der er endnu ikke kommet nogen udgivelsesdato på spillet, der udkommer til Wii, Playstation Move og Xbox Kinect. Så i første omgang i første omgang må du nøjes med traileren her:

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt