Magasinet M!

Black Friday: 10% ekstra læserrabat til gadget-elskeren

No-brainer.

Hate it or love it, men Black Friday er kommet for at blive.

Og ligesom du kære læser, i dag bliver bombet med det ene nyhedstilbud efter det andet, hvor du kan spare guld og grønne skove på specialtilbud, der ofte er udgående produkter og restlagre, er vores indbakke på redaktionen, blevet gennembanket, af det ene mere fantasiforladte PR-pitch efter det andet. Den slags giver vi ikke efter for.

I stedet har vi valgt at indgå i en række nøje udvalgte samarbejder, med virksomheder, der rent faktisk tilbyder produkter af værdi.

Den første af disse, er avXperten, der normalt ikke kører med knaldtilbud, en webshop der blandt andet udmærker sig ved, at have prisrobotter, der konstant justerer priserne, efter det danske marked.

Her kan du, ved at benytte dig af koden mmmdk, skaffe ekstra 10% i rabat, på alle produkter på siden. avXperten udmærker sig ved at have et stort udvalg af elektronikudstyr og tilbehør, og en række sjove gadgets. Det betyder, at du kan skaffe procenter på det ekstra laderkabel, du har stået og manglet i en evighed, eller måske et minikøleskab til kontoret.

Vi har udvalgt en række af produkterne, som vi synes enten er super praktiske og fornuftige køb, eller lidt sjovt grej til at komme igennem den lange julemåned.

Du kan selvfølgelig også bare hoppe direkte til det absurd store udvalg af Black Friday tilbud, og claime yderligere 10% på priserne, ved at indtaste rabatkoden: 'mmmdk' på dette link: www.avxperten.dk/information/rabatkode.asp

ANNONCE
Black Friday: 10% ekstra læserrabat til gadget-elskeren

Segboard

Hvis du ikke ved, hvorfor et segboard er brugbart, har du mistet alt din barnlige sjæl, og bør bare skynde dig at scrolle videre ned til næste produkt, der er MEGET mere voksent!

Normalprisen lyder på 1395,- kroner, men du kan barbere 10% af prisen, ved at bruge ovennævnte rabatkode: mmmdk. 

Find det her. 

ANNONCE
Black Friday: 10% ekstra læserrabat til gadget-elskeren

Boost dit WiFi med D-Link repeater

Der er ikke noget værre end dårligt netværk derhjemme, men med en repeater, kan du forstærke signalet i huset med 300Mbps.

D-Link DAP-1320 har to indbyggede antenner, og fungerer som en slags forlænger til dit hjemmenetværk. Den er super simpel at benytte, og fylder det samme som en mobillader - den skal nemlig bare plugges i stikkontakten, og derefter kobles på dit eksisterende netværk. Den understøtter standarderne 802-11b/g/n, og er en væsentligt billigere måde at forbedre WiFi signalet, end at købe en ny router.

Prisen lyder på 189,- kroner, og du finder den på dette link.

ANNONCE
Black Friday: 10% ekstra læserrabat til gadget-elskeren

Trådløs iPhone X oplader Qi oplader fra Deltaco

Hvis du har været ude og anskaffe dig den nye, ret pebrede iPhone X, har du sikkert overvejet, at det kunne være ret sjovt, det der med trådløs opladning. Med Deltacos Qi oplader, er du i gang med trådløs opladning, for en billig pris.

Qi-opladeren virker med alle enheder, der understøtter trådløs opladning via Qi-teknologi, teknologien oplader telefonen trådløst, via induktion, og telefonen kan oplades helt op til 8mm fra laderen. Det er selvfølgelig ikke kun iPhone 8/X der understøtter trådløs opladning, da en lang række Android telefoner har været med på bølgen i længere tid, af de mere populære modeller er det blandt andet: Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy S7, Samsung Note8, Google Nexus 4/5/6/7/8 og Sony Z4.

Laderen koster 99,- kroner, og du finder den her.

ANNONCE
Black Friday: 10% ekstra læserrabat til gadget-elskeren

Kelvin K2 Smart Vintermometer

Hvornår har din vin den helt perfekte serveringstemperatur? Når den har stået og iltet lidt tid på køkkenbordet? Det er ikke helt præcist nok, vel?

Hvis du er typen, der går op i det perfekte, når du får gæster, er K2 bluetooth vintermometeret måske noget for dig.

Med til vin termometeret følger en gratis app til både Apple iOS og Android enheder. Selve måleren spændes rundt om vinen, og måler derefter temperaturen på din vin. Hvis vinen er for varm kan du sætte den i køleskabet og vintermometeret giver dig besked, når vinen når den ønskede serveringstemperatur.

Termometerets sender har en rækkevidde på op til 10 meter udendørs, og 3-5 meter indendørs, gennem køleskabslågen.

Normalprisen lyder på 319,- kroner, men du kan som nævnt barbere 10% af prisen, ved at bruge koden mmmdk, ved checkout. Du finder termometeret ved at klikke her. 

TL;DR

Få 10% ekstra rabat på alle produkter hos avXperten.dk, benyt rabatkoden ved at indtaste koden: 'mmmdk' på dette link: www.avxperten.dk/information/rabatkode.asp. Gælder kun den 24. november 2017.

ANNONCE
Del

Seneste nyt