Magasinet M!

Black Friday: Scor tilbudsvarer or die trying

Her får du verdens bedste grund til at blive hjemme en fredag aften.

Det er Black Friday i dag, og folk i Storbritannien er blevet fuldstændig vanvittige i forsøget på at købe varer til tilbudspriser. Rundt omkring i landet er der udbrudt kaos i butikkerne, fordi folk bogstaveligt talt kæmper om varerne. 

Black Friday: Scor tilbudsvarer or die trying

Det britiske politi har allerede anholdt 3 personer, flere er kommet til skade, og enkelte butikker har måtte lukke, fordi folk ikke kunne styre sig. Medarbejdere har forladt butikkerne grædende, og nogle har endda været så heldige at få et blåt øje med i købet.

ANNONCE
Black Friday: Scor tilbudsvarer or die trying
Black Friday: Scor tilbudsvarer or die trying

"What the fuck?!", er der måske mange der tænker (inklusiv os). Hedder det Black Friday, fordi folk får et midlertidigt blackout og ikke fatter, hvordan normale mennesker burde opføre sig? 

Næh, Black Friday er såmænd bare dagen efter Thanksgiving, hvor butikker i USA giver kæmpe rabatter på mange af deres varer for at sparke julesalget i gang. Konceptet har nu bevæget sig til dele af resten af verdenen, og mange butikker i Danmark er også hoppet med på vognen. Vi har ikke hørt, om situationen her er ligeså crazy som hos briterne, men vi har sgu ærligt talt ikke tænkt os at undersøge det. 

Bevares, der er vel ingen, der kan modstå et godt tilbud i ny og næ. Men hvis man ligefrem kan risikere at blive slået ned eller anholdt for at spare et par mønter, så springer vi fandme en pæn bue uden om vanviddet. Tip: hold dig væk fra tilbudshungrende psykopater i aften, og shop online i stedet. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt