Magasinet M!

Black Widow - Nyt fra settet afslører, at Taskmaster er med i filmen

Lækkede fotos bekræfter detaljer om den kommende film

Marvel har endnu ikke offentliggjort konkrete detaljer om film, der skal efterfølge Spider-Man: Far From Home i MCU-filmserien, men det har længe været en velkendt hemmelighed, at en Black Widow standalone film er undervejs. 

På grund af Marvels manglende udmeldinger, har der været en del spekulation om den kommende Scarlett Johansson film: Vil den være en prequel? Hvem spiller bad guy? Hvordan er filmens indplacering i Marvels kronologi?

Et par nye fotos fra optagelserne af filmen, er dukket op, og der er en del spekulationer omkring den, baseret alene på disse fotos. 

ANNONCE

I første foto, har fans spottet Scarlett Johansson køre rundt i en BMW 5-serie fra 2017, under optagelserne. Dette passer ikke ind i, at det tidligere har været teoretiseret, at filmen ville være en prequel, der finder sted i 90'erne eller 00'erne. I stedet har man nu en forestilling om, at filmen kunde finde sted, under den ganske post-apokalyptiske periode, der består af de fem år, der finder sted mellem Infinity War og Endgame. 

ANNONCE

I det andet foto fra optagelserne, ser vi en skikkelse i en kampvogn. Denne person, menes af fan, at være skurken Taskmaster, en ret interessant bad guy, der endnu ikke har haft sin debut i MCU. 

Der er stadig masser af spekulation omkring filmen, men det vi ved indtil videre, er at rollelisten for nu, består af Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, Rachel Weisz og O-T Fagbenle. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE