Magasinet M!

Blinkende techno-lys og hård bas: Her får du det vildeste jule-hjem på kloden

Nogle familier går mere op i julelys og pynt end andre. I USA findes en familie, der har taget julelyskæder på huset til helt nye højder. Her får du et hjem, hvis lyskæder blinker i takt til technomusik

Blinkende techno-lys og hård bas: Her får du det vildeste jule-hjem på kloden

Vi har vist alle sammen haft en halvskør nabo, der i slutningen af november finder kasserne med julelyskæder, havenisser og pap-rensdyr frem for at pryde både hus og forhave med skidtet. Til skræk og rædsel for alle andre på vejen, fordi de bliver holdt vågne af alle regnbuens farver, der blinker ind ad vinduet midt om natten.

Lidt julelyskæder og neon er da meget hyggeligt. Men nogle overdriver det måske en anelse. En af dem, der tager det til ekstremerne er Familien Johnson fra Boston i USA, som har viklet hele deres hus og have ind i massive mængder julelyskæder.

Detaljen er dog i det her tilfælde, at de mange tusinder lys er sat til at blinke i takt til et speciallavet dubstep-beat, som Johnson-familien også selv står bag. Det er ret vildt. Og på en måde også ret cool. Det enorme lysshow varer i i alt 11 minutter og udgøres af intet mindre end 7827 lys, og selv om du måske allerede er træt af julelys, så er det her altså et kig og et hør værd.

Se det herunder:

ANNONCE

Familien har lavet den slags lysshow siden 2013, og det tager ekstremt mange timer hver eneste gang, det skal planlægges, sættes op og forbindes, så det blinker løs hele julen.

"Jeg har ikke talt præcist, hvor mange timer jeg har brugt på det i de år. Men gennemsnitligt bruger jeg nok fire til seks timer på 10 sekunders lysshow. Og det her show er 11 minutter langt, så det betyder, at jeg har lagt omkring 450 til 650 timers arbejde i det," siger herren bag julelyset, Matt Johnson, ifølge Brobible.

Man kunne få den tanke, at han bruger strøm for fem familier på et helt år, hver gang han tænder for sit blinkende jule-diskotek. Men selv hævder han, at det ikke bruger meget mere strøm end en hårtørrer. Det må være en meget stor hårtørrer.

Familien Johnson laver ikke kun lysshow for at underholde vejen. De gør det også i en god sags tjeneste. For hvis man synes om deres julelys- og musikshow, kan man donere penge til en organisation, de selv har skabt. Den skal hjælpe med at rejse penge til en brønd i en landsby i Afrika. Smukt med al den julehjælp.

ANNONCE
Del

Seneste nyt