Magasinet M!

Bliv bedre til at score

M! har mødt verdens største score-guru, Neil Strauss, for at vriste hans hemmeligheder ud af ham. Læs og lær.

Score-kongen Neil Strauss

 

mmm.dk - Bliv bedre til at score mmm.dk

 

Om lidt skal jeg mødes med Neil Strauss - scoremesteren over dem alle. Han har lovet mig, at jeg denne decemberaften får et personligt kursus i hans score-system 'Spillet', som han beskriver i sin bog af samme navn. 'Spillet' er en scoremetode, der kraftigt forøger fyres chancer for at hive telefonnumre, snav og sex ud af tøserne - og det er lige præcis 'Spillet', jeg vil øve mig intensivt på indtil nytårsaften.

 

I hjemlandet USA er Neil Strauss blevet udråbt til den ultimative Jedi-mester udi forførelsens ædle kunst. Han er forfatter og journalist, og har bl.a. skrevet bøger om Jenna Jameson, Marilyn Manson og den tidligere hr. Carmen Electra, Dave Navarro. Med sin scoremetode har han selv og tusinder af score-hungrende disciple knækket den ultimative kode til at samle kvinder op. Og vi taler MANGE kvinder. Neil har selv brugt metoden til at score bl.a. tvillinger, strippere, pornostjerner, en enkelt Playmate Of The Year, og det er lykkedes ham at have et tocifret antal kærester - samtidig. Ikke overraskende glæder jeg mig til, at han skal give mig sit kursus.

 

Mødet med mesteren

 

ANNONCE
mmm.dk - Bliv bedre til at score mmm.dk

Da Neil ankommer, minder han mere om Moby end Brad Pitt. Neil er måske 1,75 meter høj, modeskaldet, med modeskæg og piercinger i begge ører. Han er i god fysisk form uden at have markerede muskler. Han er afslappet, men stilet klædt i lilla modeskjorte, modeslips, en silkevest og designerjeans. Egentlig ligner han lidt en bognørd, der har taget nogle timer i et træningscenter og været på shoppetur i Magasin. Men mest af alt giver han indtryk af, at hvis HAN kan lære at score tvillinger, strippere og Playmates, så kan alle lære det.

 

I de næste par timer giver Neil mig tips om påklædning, kropsholding, attitude, og hvordan man kommer i kontakt med de lækreste piger. Min bunke af notater bliver større og større. Det går op for mig, at det sværeste måske bliver at huske alle detaljerne!

 

Før Neil vender tilbage til sit hotel, foreslår han mig at afprøve mine nye scoretrick, mens han er i Danmark, så han kan høre hvordan det går. Den havde jeg ikke lige regnet med! Men okay - det er ikke en udfordring, man kan sige nej til, så jeg aftaler at mødes med ham to dage senere, og med hovedet fuld af nye scoretips gør jeg mig klar til at spille 'Spillet'.

 

1-2-3 Scor!

 

ANNONCE
mmm.dk - Bliv bedre til at score mmm.dk

Mit første forsøg på at bruge Neil Strauss' metode er med M!-redaktionen som sprit-stivt backing crew, da vi dagen efter holder julefrokost. Vi har efter et større indtag af snaps og øl bevæget os ud på en af de større københavnske natklubber, der denne aften er proppet med julegæster. Jeg har besluttet mig for at afprøve åbningsreplikker (se tekstboks), men det er svært denne aften. Stive julefrokost-typer lægger konstant an på pigerne i december, og pigerne er allerede i defensiven. Jeg er derfor en smule højspændt, da jeg prøver min øvede åbningsreplik om tatoveringer af på det første lækre pigebarn, jeg spotter. Hun ser underligt på mig og går - uden at sige noget. Nedtur. Nogenlunde samme ting sker ved andet forsøg. Med en lettere skrammet selvtillid får jeg øje på en pige,der står for sig selv. Jeg mander mig op og fanger hende i forbifarten. Heldigvis fanger hun min tatoverings-åbningsreplik med det samme. I løbet af fem sekunder har jeg gang i en samtale med hende, hvor hun igennem sine valg af tatoveringer får mulighed for at fortælle om sig selv. Succes. Det virker også ved fjerde pige. Og femte.

 

På den sidste pige jeg taler med, bruger jeg både min tatoverings-åbningsreplik og ring-testen, som Neil har lært mig. Jeg har ikke timevis af materiale, jeg kan trække på, men min åbningsreplik og min test får pigen til at slappe af, så vi i den næste halve time lærer hinanden bedre at kende. Hun er ikke min type, men jeg må have gjort indtryk, for da jeg skal til at gå, giver hun mig sit nummer. Det lover godt for resten af december måned.

Succes!

 

ANNONCE
mmm.dk - Bliv bedre til at score mmm.dk

Dagen efter mødes jeg med Neil og et par groupier, han har samlet op i løbet af de sidste 48 timer. Da han træder ind i caféen, bemærker han straks tre kønne piger i tyverne, der sidder og kædedrikker café latte. Lynhurtigt udfordrer Neil mig til at gå over og charmere de tre piger, så han kan kigge på og evaluere. Jeg bliver pludselig tør i munden... Tre piger på een gang, i fuldt dagslys, og mens mesteren kigger på? Gulp! Fuck det, tænker jeg, mens jeg skridter gennem rummet og bruger min øvede åbningsreplik. Heldigvis fanger pigerne historien med det samme, og jeg bliver på kort tid en del af gruppen. Faktisk viser det sig at være væsentligt lettere end på diskotekerne, fordi pigerne ikke forventer et scorings-forsøg her på caféen. Jeg bruger mere af mit øvede materiale, og pigerne sluger det råt.Da jeg efter noget tid forlader dem for at høre Neils kommentarer, har jeg allerede gjort indtryk på en af pigerne. "Hun følger dig opmærksomt med øjnene", hvisker Neil.

 

Det er sådan noget, der giver blod på tanden til at afprøve metoden yderligere. Der er noget befriende ved at have et fast system - et system, der dog ikke er mere fast end, at du kan tilpasse det til bestemte personer eller situationer. Det passer mig glimrende.

 

I løbet af julen og nytår får jeg rig lejlighed til at prøve systemet af og tilpasse det - og selvom grundreglerne i 'Spillet' er universelle, så er det også tydeligt, at det kræver hårdt arbejde. Jeg går igennem en masse forgæves forsøg med tydelige begynderfejl. Under en rockkoncert forsøger jeg bruge mine åbningsreplikker på tre forskellige piger, men bliver enten ikke bemærket eller får dræberblikket. Høj, tung musik er tydeligvis ikke optimale betingelser for at score. En anden aften er jeg sikker på, at jeg har taget den hele vejen med en korthåret, blond servitrice med flotte blå øjne, indtil vi bliver afbrudt af hendes kæreste - en mørkhåret pige, måske ti år ældre, der kommer for at hente min servitrice efter arbejde. Av...

 

Da jeg 1. januar gør status, er jeg dog ikke tvivl om, at 'Spillet' faktisk fungerer. Jeg kigger på bunken af telefonnumre, jeg har samlet i løbet af de sidste par uger: Seks styk fordelt ud over boner, papirstykker og sågar et sæt nøgne bryster. Ikke dårligt for en begynder i 'Spillet'.

 

 

Om 'Spillet'

 

'Spillet' er en samling af teknikker, faktisk et helt system, du kan bruge til at score piger med. Der er ikke 100 % scoregaranti, men ved at følge spillets regler vil du få markant større chance for at hive telefonnumre og sex i land.

Denne artikel er kun en kort introduktion til 'Spillet'. Hvis du vil vide mere, så læs bogen 'Spillet' af Neil Strauss.

Du kan også læse mere på: www.thegame-online.dk

 

Spillet

 

Forberedelse, forberedelse, forberedelse

Før du går i gang med at score helt systematisk, så følg disse råd.

 

Udvælg dit mål

Vær klar over, hvad du går efter - går du efter mørkhårede, lyshårede, skatertypen, party-prinsesser eller bare en heftig lille trekant med japanske tvillinger? Formuler dit mål, så kan du bedre forberede dig.

 

Fremvis dit bedste jeg

Da din mor fortalte dig, hvad du skulle gøre for at score i dine tidlige teenage-år, var det klichéfyldte svar altid: "Du skal bare være dig selv". Men ved du hvad? Din mor løj for dig. Det, du skal være, er 'dit bedste jeg' - dig selv, men med den fede stil. Gør noget ud af dig selv. Hvis du er til jakkesæt, så køb et Armani, hvis du er til tatoveringer, så få de flotteste. Stå frem i mængden - med stil.

 

Styr verden

Hav tjek på, hvad der foregår omkring dig - gode fester, koncerter eller arrangementer - så kan du altid liste det ind i samtalen, når du har fanget hende ind med din åbningsreplik. Et andet godt råd er at få en god stambar eller stamcafé, hvor personalet og gæsterne kender dig. Det vil øge din værdi i hendes øjne, hvis folk omkring dig kan lide dig. Især, hvis det samtidig er et cool sted.

 

ANNONCE
mmm.dk - Bliv bedre til at score mmm.dk

Mojo som Robbie, og du er godt kørende

Vær smart

Med din nye selvtillid og dit smarte tøj kan du med god sikkerhed bevæge dig ud i verden. Vær fremme i skoene: Smart, sjov, ovenpå og flirtende. Vær ikke bange for drille hende eller for at sige fra, hvis hun ikke er god nok. Hun skal bare være glad for, at en player som dig giver hende opmærksomhed. Så vær smart uden at være et røvhul.

 

Træn og få hård hud

Før du kommer så langt, at du kan udleve dine fantasier om blonde tvillingemodeller med F-skåle, så skal du øve dig. Dine åbninger og materiale skal ligge på rygraden. Find et sted, hvor du i al anonymitet kan lægge an på en masse piger, uden at det kommer til at påvirke dit ry, hvis du bliver brændt af. Det skal helst være et sted, hvor der ikke er nogen risiko for at løbe ind i ekskærester, venner, veninder eller nabokonen - og så er det ellers i gang med at bage. Det er en kliché, men øvelse gør faktisk til mester.

 

 

Syv gode tommelfingerregler

 

# 1

Smil og vær åben

Hav et afslappet, åbent kropssprog, og husk at smile - gerne med et glimt i øjet.

 

# 2

3-sekunders-reglen

Scoremestrene har en regel, der hedder 'the 3-second rule': Når du ser en lækker pige, så ryk ind med det samme. På den måde når du ikke at overveje det og finde på undskyldninger. Hvis du fejler, så lær noget i stedet.

 

# 3

Sæt en tidsbegrænsning

Få din kommende scoring til at slappe af ved at sætte en tidsbegrænsning fra starten. F.eks. "mine venner venter derovre, men jeg har lige et hurtigt spørgsmål til dig...". Når du først har demonstreret, hvor sjov og interessant du er, så vil hun tigge dig om at bruge mere tid med hende.

 

# 4

Kom med energi

Forsøge kun at score piger med et energiniveau, der er det samme eller lavere end dit. Du kan ikke score, hvis du virker som om du er nederen. Punktum.

 

ANNONCE
mmm.dk - Bliv bedre til at score mmm.dk

Selvtillid som Jack Nicholson vil ikke skade dine chancer hos det modsatte køn.

# 5

Lad hende snakke

Lad være med at snakke for meget. Leg med hende og vær lidt mystisk. Det er dig, der er den seje, spændende fyr her, så svar gerne med et glimt i øjnene og besvar spørgsmål med spørgsmål... så ved hun aldrig helt, hvor hun har dig.

 

# 6

Lyv ikke

Du må gerne levere sandheden med et glimt i øjet eller forsøge at undgå den ved at dreje den lidt, men lad være med at lyve eller love hende noget, som du ikke holder. Du er for cool til at du skal lyve dig til en scoring.

 

# 7

Vær cool

Sælg ikke dig selv billigt - og lad være med at forsøge på at imponere hende med dyre sjusser. Hvis du skal 'betale for hendes tid' ved at hælde drinks på hende, er dit materiale for dårligt = så har du ikke opnået værdi i hendes øjne. Lær af det og bliv bedre i næste forsøg. Når det er pigen, der giver sjusserne for at du skal blive lidt længere, så er du blevet god nok.

 

 

Scor i 4 trin

Eksempel 1:

1. Åbningsreplik

Det er her, du præsenterer dig selv for hende. Hav en sjov, lille årsag parat, så I har noget at tale om. Husk din tidsbegrænsning - lad være med at gøre dig det mageligt. Eksempel:

Åbningsreplik: Tiger-tatovering

Fortæl pigen, at du har en ven, der gerne vil have en tatovering, der udstråler selvstændighed og kreativitet, men det bedste han kan finde på, er en tiger på overarmen. Mon ikke hun har et bedre forslag? Forsøg at tilpasse motivet, så det er noget, der passer til hende, du taler med. Replikken virker bedst, hvis hun selv har tatoveringer, hun er stolt af, men lad hende selv komme ind på det.

 

2. Demonstrer værdi

Nu har du foden indenfor. Næste skridt er at udnytte åbningen og vise, at du er hendes selskab værdig. Lær hende noget eller vær underholdende med f.eks. en lille rutine, mens du bliver en mere fast del af selskabet. Hvis hun stadig synes, du er sjov, så gør dig det behageligt. Eksempel:

Rutine: Bedste Venner-testen

Hvis din 'udkårne' har en veninde, kan du følge op med denne lille leg. Fortæl dem, at du kan se, at de har noget særligt - at de helt klart virker som bedste venner. Du har faktisk en lille prøve, så man kan se om de i virkeligheden ER bedste venner - har de mon lyst til at prøve? Så spørger du dem, om de bruger samme shampoo. Rent automatisk vil de kigge på hinanden uden at sige noget. Pointér, at de allerede har bestået testen - rigtige veninder kan nemlig kommunikere med hinanden uden ord. Der er en god chance for, at de nu igen vil kigge på hinanden uden at sige noget, og dermed se det sjove i, at de lige har gjort det igen. De har lige bevist din historie, og du har demonstreret, at du vidste noget, de ikke gjorde. Du er nu sjov, underholdende og spændende i deres øjne. Ka-ching i score-banken gange to - og såre simpelt.

 

Eksempel 2:

Rutine: Ring-testen

Læg mærke til hendes hænder... Har hun ringe på? Det kan du nemlig bruge til at fortælle hende noget om hende selv, og det er samtidig en god undskyldning for at få den første fysiske kontakt med hende. Historien går på, at de gamle grækere troede, at hver finger blev repræsenteret af en af guderne. Tommelfingeren er havguden Poseidon, pegefingeren er overguden Zeus, langemand er krigsguden Ares, ringfingeren er kærlighedsgudinden Afrodite, og lillefingeren er Dionysos, ekstasens og vinens gud. Når man vælger en finger til sine ringe, siger det noget om personen: Har hun ring på langfingeren, så kan hun være aggressiv og heftig. Er der ring på tommelfingeren, så er hun dyb og mystisk som havet, og hvis det er ringfingeren, så er hun selvfølgelig kærlig og seksuel osv. Sådan scorer du med de græske guder! Det lærte de dig vist ikke ioldtidskundskab...

 

3. Skab en følelsesmæssig forbindelse

Nu hvor du kommet ind i varmen, så er det på tide at lære hende rigtigt at kende. Lyt til hvad hun siger og skab en rigtig forbindelse. Ja, vi sagde faktisk 'lytte'.

 

4. Skab en fysisk forbindelse

Hvis du på dette tidspunkt har spillet 'Spillet' godt nok, så har hun i sit stille sind besluttet, at du faktisk er værdig til at få adgang til det allerhelligste. Nu skal du være cool og sørge for, at du ikke mister fodfæstet, bare fordi der er udsigt til sex. Hvis du mister fodfæstet, mister du også værdi og måske din scoring, så lad det komme naturligt og bliv ved med at flirte. God vind, sømand!

 

ANNONCE
Del

Seneste nyt