Magasinet M!

Bliv en del af holdet: Er du M!s næste praktikant?

Elsker du - ligesom os - damer, fede gadgets og obskure, men sjove nyheder fra den store vide verden? Og brænder du samtidig for digitale medier? Så er det dig, vi står og mangler.

Som digital praktikant på mmm.dk vil dit job bestå i at assistere vores digitale redaktør og journalist samt producere indhold og artikler til hjemmesiden. Du får dine egne ansvarsområder og mulighed for at skrive artikler, arbejde med sociale medier, communities, video, SEO og andre spændende projekter.

Som digital praktikant på mmm.dk deltager du desuden i vores redaktionsmøder, idéudvikling og meget mere. Og vi tør godt love, at du kommer vidt omkring i mandeuniverset. Vores artikler spænder bredt og handler om alt fra sex, gadgets, damer, film, serier og alt det, manden nu elsker.

Herunder et par eksemplar på tidligere praktikant-produktioner:

ANNONCE

Vi forventer, at du er pligtopfyldende, brænder for online kommunikation og journalistik og for de emner, som vi beskæftiger sig med. Og så mestrer du det danske sprog på skrift - gerne med en humoristisk kant - og ikke er bange for ord som SEO, Photoshop eller Google Analytics. 

Praktikstillingen er ulønnet, men vores meget dygtige kokke sørger for gratis frokost. Du kan naturligvis også snuppe Benjamin Medias andre fantastiske magasiner med hjem. Det er et krav, at du er i gang med en relevant uddannelse og har mulighed for at være i praktik på fuld tid i minimum 3 måneder og efterfølgende eventuelt deltid i 2 måneder. Praktikken skal være meritgivende i forhold til din uddannelse.

Periode: Vi søger praktikanter, der kan begynde august 2017.

Lyder det som praktikstillingen for dig, så send straks dit CV og en ansøgning til digitalredaktør Esben Skrumsager på esbens@benjamin.dk. I emnefeltet skal du skrive "Praktikant til mmm.dk".

Ansøgningsfrist: Vi holder løbende samtaler, så søg gerne så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Obs! Stillingen er på Frederiksberg i København.

ANNONCE
 Bliv en del af holdet: Er du M!s næste praktikant?
Del

Seneste nyt