Magasinet M!

Bliv en oralsex-gud!

Her er guiden, der sørger for, at hun altid vender tilbage efter mereTag dig god tid

Når du først har talt trusserne af hende, så er det din pligt som mand, at sørge for at de falder næste gang, og næste gang... og næste gang igen. Og derfor har vore kære veninder på kvindemagasinet WOMAN lavet en guide til, hvordan man som kvinde får allermest ud af oralsex. Vi har kigget dem over skuldrene og lavet denne guide til dig, så du er helt sikker på, at hun vender tilbage efter mere.

Du vil måske gerne helst bare gå til makronerne og gyde i hende hurtigst muligt, men kvindekroppen er for det meste ikke indrettet på samme måde som din hit-and-run-maskine. Den skal varmes op i ro og mag, hvis du vil give hende nogle eksplosive orgasmer. Træk vejret dybt og find din indre ro... at tilfredsstille hende er en maraton ikke en sprint.

BONUS-TIP

Det kommer måske som et chok for dig, men piger kan også godt lide en quickie. Også med en fremmed. Også når det gælder oralsex. Så check lige stemningen, før du dykker. Måske vil hun sprinte.

Træning gør mester

Det her er ikke et opråb til, at du skal ud og serie-slikke ungmøerne (selvom det da ikke lyder så ringe), men som du sikkert har oplevet, så er din tunge og kæbe måske ikke ligefrem trænet til maraton-mundsex. Men du kan faktisk sørge for at træne både din tunge og kæbe dagligt, f.eks. når du kysser eller spiser. Brug alle muskler i ansigtet og varm godt op. Hvis du skulle blive træt under selve akten, så kan du med fordel skifte "stilling" med tungen eller skifte fra at bevæge tungen til at bevæge hovedet. Variation er som i al ting en fordel. Hvis du har ondt i hele ansigtet, kan du jo heller ikke nyde, at høre hende sukke efter mere, vel, tiger?

BONUS-TIP

Det kan faktisk være svært at trække vejret, når du ligger der i lang tid, så lær at trække vejret ordentlig gennem næsen. Du kan ligge hovedet en lille smule på skrå, hvis det virkelig kniber. 

 

Kend hendes krop

Indse det... den første gang du lavede dykkeren, var det pænt skræmmende... det er jo for dælen ikke til at finde vej dernede. Derfor er det en rigtig god ide, at du laver lidt forarbejde, så du ved hvad der er op og ned og hvor du skal være hård og hvor du skal være blød. Og hvor hende klit er. Hun reagerer forskelligt afhængig af, om hvordan du stimulerer hendes mis, så lær forskellige slikke-teknikker og variér. Men fyr dem ikke alle af på første aften, for hun skal jo have noget til gode.

Her er et par gode:
Cirklen: Tegn et 'o' med din tunge. Det kan laves hvor som helst. Men du får mest ud af det mellem hendes ben.
Ottetal: Tungen kører i ottetaller, hvor krydset lander lige oven på klitoris.
V'et: Din tunge tegner et 'v', som starter i den ene side lidt over hendes klidt, går ned i en spids og op på den anden side
Larvebevægelsen: Bevæg din tunge som en larve, hvor du varierer og bruger de forskellige dele af tungen. Bevæg dig derefter rundt til hendes store fornøjelse. Varier tempo og tryk for den ultimative oplevelse

BONUS-TIP

Selvom det er en kliche, så er det faktisk sandt: Hele hendes krop er vigtig. Så fokuser ikke kun på hendes missekat. Hele hendes krop skal varmes op, før du går til fadet.

 

Opdel oralsex'en i faser

Inddel seancen i forskellige faser, som gerne må variere i længde og intensitet fra gang til gang.

1. Udforsk hendes krop - maven, lårene, lænden og bagsiden af læggen - med øjne, fingre og tunge.
2. Gå på opdagelse i hendes plovfure og veksler mellem at din mundtøj er spidst, bred, hurtig og langsom. Men hold dig i udkanten af furen... klitten gemmer du lidt endnu.
3. Skift så mellem skamlæber og klitoris. Koncentrer dig om én måde at slikke på, som ikke belaster dig. Nu skal der fokuseres.
4. Skift nu fokus til klitoris. Hun er allerede godt ophidset, så hun er meget følsom. Vær derfor lidt blidere.
5. Når hun kommer, så kan du sagtens fortsætte med at slikke, men vær dog nænsom. Skift lidt kurs og giv hende lidt luft. Dyk så ned og sørg for at hun får flere og flere orgasmer.
6. Glem ikke, at du også er der... selvom du er en gentleman med mundtøjet i orden, så handler det ikke kun om hende. Det er faktisk lige så stor en tilfredsstillelse for hende, at tilfredsstille dig, som det er for dig, at du kan tilfredsstille hende.
7.  Når I begge er udmattede efter din mester-teknik, så er det faktisk ok, at gasse ned sammen med hende. Du vil måske helst bare tage en skraber, men prøv lige at holde dig vågen i de næste fem-ti minutter.

BONUS-TIP

1. Glem ikke at din mund kan andre ting end at slikke, du kan faktisk også suge og giver hende en anderledes oplevelse. Det trækker blod til kønsdelene ekstra hurtigt.
2. Hvis du virkelig vil give den gas, så kan du eksperimentere med at slikke en lille(!) smule frisk chili, før du tager turen derned. Det kildrer anderledes på dig og hende og varmer grundigt op. Men vær meget varsom. Gem det til en du kender og som er frisk på at eksperimentere. Hvis det bliver lidt for "sjovt", så kan du tage noget af varmen med yoghurt naturel i skridtet på hende (ja, der hvor det kildrer lidt for meget).

5 absolutte no-go's under oralsex

1. Aggressiv teknik

God oralsex kræver omhyggelighed, så hvis du springer direkte ud i at slikke hårdt på klitoris, giver det sjældent nogen større nydelse. Hun skal varmes op. Du springer jo heller ikke fra 1. til 5. gear med det samme vel?


2. Alfabet-teknikken

Alfabet-teknikken dur kun i amerikanske ungdomsfilm (det er den, hvor du skriver a, b, c, og så videre med sin tunge). WOMAN mener i hvert fald ikke, at det er noget hit. Den er alt for mekanisk.


3. For meget drilleri

Du tror måske, at du er en mester, når du driller hende og stopper med at slikke. Og det er du også første gang, du gør det. Men lad være med at gøre det til en vane. Det ødelægger hendes rytme og måske hendes mulighed for at komme overhovedet.


4. Puste luft!

Det lyder måske også som om det er sjovt at puste hende dernede, men det er det faktisk ikke. Det er nogenlunde lige så underholdende, som at hun puster dig på pikhovedet. I stedet for at fugte, tørrer det ud. Og du ved selv, hvor kedeligt det er, når der er tørt.


5. Bide med tænder!

Man skal ikke undervurdere lidt bideri under sex, det kan både være frækt og stimulerende. MEN, hold dig fra kønsdelene - især de indre skamlæber og klitten. Forestil dig, at hun bed i din pik, som om den var en wienerpølse. Det er en tilsvarende oplevelse.

God fornøjelse. Læs flere guides på Woman.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce