Magasinet M!

Bliv en STARFUCKER

Hvad med at vi mænd begyndte at score de kendte skuespillerinder og modeller. Det kan vel ikke være så svært!Bliv en STARFUCKER
Vi har alle savlet over de kendte skuespillerinder og modeller. De står der med deres veltrænede kroppe og velplejede ansigter. Men mest af alt, de har penge! Det er de penge vi mænd skal have fat i. Der er mange mænd, som tror det er umuligt at score en kendt supermodel, som feks. Helena Christensen. Eller hvem har ikke haft lyst til Laura Christensen, som spiller med i filmen Midsommer?

Men sandheden er, at det faktisk ikke er så svært at score en kendt. Mange af dem ønsker nemlig en helt almindelig fyr. De har fået nok af alt det overfladiske jetset-liv, og ønsker en helt almindelig fyr, som de kan ligge foran tv'et med.

Der er mange måder at komme tæt på de kendte. Du kan jo udstyre dig selv med et kamera og begynd at lege paparazzi. Du er dog nødsaget til at være en charmerende paparazzi. Det kan godt være lidt svært. Du kan jo også få et arbejde som statist. Det vil nok være en bedre løsning for at komme tæt på dem.

Ellers så lov dem nogle store filmroller, og aftal en middag med dem. Du kan selvfølgelig også prøve at blive en bodyguard og flytte til Hollywood. Der vil du helt sikkert komme tæt på de kendte, og det vil give dig mange muligheder for hyggeligt samvær, med feks. Jennifer Aniston.

Du kan selvfølgelig også slå sparegrisen i stykker, og begynde at gå i byen de samme steder som de kendte, dog har jeg hørt at det skulle være pænt dyrt at komme ind de steder. Derfor skulle du måske tage et lån i banken først.

Der er mange muligheder, det er bare med at være kreativ. Men jeg vil nok ikke forslå at forfølge de kendte, som en savlende fan med sexbreve og alt det. Men forsøg dig frem, og måske er det dig man ser i det næste Se&Hør blad.
ANNONCE
Del

Seneste nyt