Magasinet M!

Bliv klogere på brug af smykker

Dette indhold er sponsoreret

Smykker er blevet meget populære. Når man ser en person gå rundt med en omgang flotte smykker, så er det da heller ikke svært at forstå hvorfor, da det bare giver et helt unikt udtryk og er med til at tage hele personens outfit til nye højder. I Danmark har vi også mange gode webshops hvor man kan købe helt fantastiske smykker til gode priser, som f.eks. Goldentime, der har et bredt udvalg af flotte smykker.

I denne artikel vil vi give dig information og gå lidt i dybden om hvordan du kan sørge for at dine smykker holder så længe som muligt.

Brug dine smykker med omtanke

Der er ikke nogen tvivl om, at når du først har købt et smykke, så vil du højst sandsynligt gerne have det på så meget som muligt og det skal du endelig også bare gøre. Det er dog en god ide, at gøre det med omtanke. Nogle gode vaner i løbet af din hverdag kan nemlig være med til at være meget skånsomt over for dine smykker.

Det første gode og simple råd er, at tage dine smykker af når du vasker hænder. Smykker har generelt ikke godt af at være i hyppig kontakt med vand og sæbe, så derfor er det en god ide. Det gælder naturligvis også når du f.eks. går i bad, vasker op, er ude at svømme eller andre ting der indebærer, at dine hænder bliver våde. Sæberester kan sætte sig i smykkets detaljer og materialet kan tage skade af både fugten og sæben.

Helt generelt, så er fugt skadeligt for smykket. Derfor er sved også skadeligt for dine smykker, så det er også en gode ide, at lade smykkerne blive derhjemme, når du skal ned at træne. Madlavning kan også føre til, at dine smykker kommer i kontakt med væsker og fedtstoffer, så igen bør du tage ringene af.

Ligesom at din iphone kan blive ridset, så kan dine smykker det naturligvis også. Undgå derfor altid, at udsætte dine smykker for kontakt med hårde overflader og materialer. Det gælder også andre smykker, så det er ikke en god ide, at opbevarer smykker oveni hinanden. 

Derudover er mange smykker også ofte følsomme over for skønhedsprodukter. Så selvom disse skønhedsprodukter er gode for din hud, så kan de være meget skadelige for dine smykker. Undgå derfor at have smykker på når du tager creme, lotions, pudder eller andre skønhedsprodukter på huden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE