Magasinet M!

Bliv lige så stor som 'The Rock': Vi giver dig hans geniale træningsguide her

Hvis du drømmer om at blive kæmpestor som en klippe får du her selveste Dwayne 'The Rock' Johnsons træningsmanual at hygge dig med i styrkelokalet. Velbekomme!

Bliv lige så stor som 'The Rock': Vi giver dig hans geniale træningsguide her

Den giver næsten sig selv, hvorfor den tidligere topwrestler og nuværende Hollywood-helt Dwayne Johnson bliver kaldt 'The Rock'. Bare kast et blik på den kæmpestore klippe, der ligner noget, som er hugget ud af Rocky Mountains.

Men det interessante spørgsmål er i virkeligheden, hvordan 'The Rock' har fået sig en så vanvittigt veltrænet torso - ja, for ikke at sige resten af hans kødfulde kæmpekrop?

Det spørgsmål kan vi heldigvis svare på. Hvis du vil ligne et cuttet klippe som 'The Rock' skal du læse med her, for vi præsenterer dig for actionheltens helt egen, tophårde træningsplan, som Bro Bible har fået fat i:

Konditionstræning/pulstræning: 50 minutter 

Barbell curl : 4 sæt X 10-12 gentagelser

Hammer curl : 4 sæt X 10-12 gentagelser

Spider curl : 4 X failure (til du ikke kan længere)

Triceps pushdown : 3 X 10 gentagelser

Dips : 3 X failure (til du ikke kan længere)

: 4 X 20 gentagelser 

Cable crunch : 4 X 20 gentagelser

Russian twist : 4 X 20 gentagelser

'The Rocks' rå træningsguide angiver ikke, hvor meget vægt, du skal have på. Men det afhænger helt sikkert af, hvor øvet du er i styrkelokalet, og hvor stor - eller lille - du i forvejen er. Men prøv dig frem og bliv ligesom Hr. Rock.

Til gengæld kan du få et par af 'The Rocks' madvaner med oven i købet.

Den 43-årige amerikaner på 196 centimeter indtager 5165 kalorier om dagen. Det er gennemsnitlig 2431 flere end jævnaldrene mænd.   

Og 1000 af hans daglige kalorier får han fra ren torsk. Den amerikanske kleppert æder, hvad der svarer til 372 kilo torsk om året. Dermed er den dumme fisk tilsyneladende hemmeligheden bag den Hulk-lignende kæmpekrop, han render rundt med. Så er det ned til fiskehandleren med jer!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE