Magasinet M!

Bliv sexgud med det nye M! 114

M114 er på gaden - bl.a. med opskriften på, hvordan du bliver en vaskeægte sexgud.

Bliv sexgud med det nye M! 114

Vi har fået sexolog og seks frække Forsidejagtpiger til at fortælle præcis, hvad du skal gøre for at få tøserne i den syvende himmel. Og når du er træt af at blive tilbedt af tøserne, kan du hygge dig med artikler om Hollywoods dummeste filmfejl, svulmende amerikanske muskel-biler og - selvfølgelig - de lækre billeder af vores nye, danske yndlings-topmodel, Ida Daugaard.
 
BABES

Ida Daugaard
Vi faldt for Ida (og hendes indbydende kavalergang) i en JBS-reklame, hvor hun sad i en sofa med temmeligt spredte ben iført store herre-underbukser - og vi så det som vores borgerpligt at få hende ned i et sæt minimalt kvinde-undertøj og på forsiden af M!. I bladet kan du læse, hvorfor Ida foretrækker at kysse med piger. Her må du nøjes med de lækre billeder!
 
Ruth og Danyellla
Nej, du får ikke Ruth fra Faderhuset, som hendes kære Fader har skabt hende (thank God!) - men derimod überbaben Ruth Reynolds fra England; og hendes pivfrække modelkollega Danyella Brooke. Du kan kun se billederne i det nye M!.

ANNONCE
Bliv sexgud med det nye M! 114

SPÆNDENDE ARTIKLER

Muscle Cars
I 70'erne lavede amerikanerne de fedeste, mest potente biler i historien. Tjek vores hyldest af de sejeste muscle cars.
 
Sådan bliver du en sexgud
To ryk og en aflevering er ikke godt nok! Vi har spurgt en sex-ekspert og seks søde piger fra forsidejagten, hvad du skal gøre for at blive en sexgud.
 
De 20 dummeste filmfejl
Selv de dyreste Hollywood-film er spækket med pinlige kiks. Vi viser dig de 20 dummeste.
 
TEST

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce