Magasinet M!

Bliv siddende!

Så, nu ruller rulleteksterne over skærmern. Så er filmen jo slut. Eller er den?

Bliv siddende!
Avengers (2012)

(Spoiler Alert!)

Var du en af dem, der blev siddende, da rulleteskterne rullede over skærmen? Eller skyndte du dig ud af biografen for at undgå køen til toilettet? Hvis du ligesom undertegnede tilhører sidste gruppe, gik du nemlig glip af en scene, hvor filmens hovedskurk (ham der er leder af Chitauri-hæren) taler med en lilla herre, der efter al sandsynlighed bliver skurk i The Avengers 2, som allerede er blevet annonceret.

ANNONCE
Bliv siddende!
  Tømmermænd i Vegas (2009)

Hvis du var flad grin, da du så den sidste scene i Klovn - The Movie, hvor Frank går billederne på sin smartphone igennem, så må vi nok ødelægge det lidt for dig. For Klovn har nemlig tyvstjålet idéen fra Tømmermænd i Vegas.

Med en række vanvittige billeder får vi et indblik i, hvad de fire gutter foretog sig i deres kæmpe brandert. Og nej, det er ikke gået stille af sig.

ANNONCE
Bliv siddende!
  Fast Five (2011)

(Spoiler Alert!)

I den femte og (synes vi) fedeste Fast & Furious-film, sker det ret uventede, at Dom Torettos (Vin Diesel) kæreste dør. Og det er faktisk hele filmens hævn-tema, der driver filmen. Men hvis du bliver siddende efter rulleteksterne, ser vi at agent Hobbs (Dwayne Johnson) modtager en fil, der viser, at Torettos kæreste Leticia Ortiz (Michelle Rodriguez) stadig er i live. Og så er vejen vist banet for en sjette film i rækken.

ANNONCE
Bliv siddende!
Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (1999)

Dr. Evil og hans søn Scott, kommer ikke helt så godt ud af det i filmen. Det forhold sørger Mini-Me for at forkludre. Men efter rulleteksterne ser vi den onde far og ditto søn give udtryk for deres sande følelser for hinanden hos talkshow-værten Jerry Springer, og de to genforenes på bedste amerikanske talkshow-manér.

ANNONCE
Bliv siddende!
Iron Man (2008)

Disney gjorde det helt rigtige, da de købte rettighederne til Marvels Iron Man. Og netop Iron Man var startskuddet til noget kæmpestort, der først blev forløst i maj i år. For det er nemlig her vi for første gang så optrækket til den dengang kommende Avengers film, der samler nogle af Marvels største superhelte i én film. I Iron Man stifter vi således bekendtskab med Nick Fury (Samuel L. Jackson) for første gang efter filmens rulletekster.

ANNONCE
Bliv siddende!
Abernes Planet: Oprindelsen (2011)

Abernes Planet: Oprindelsen lovede lidt for meget efter vores mening. For i filmens titel lå det nemlig i kortene, at vi ville få en forklaring på, hvordan jorden blev overbefolket og senere overtaget af de kloge aber. Det skete bare ikke, til før efter filmens rulletekster. Og det er sgu lidt for nemt. Og fesent efter vores mening.

ANNONCE
Bliv siddende!
  Super 8 (2001)

Den voldsomt Steven Spielberg-inspirerede Super 8, delte publikum, da udkom sidste år. Her på redaktionen, var vi i hvert fald ganske godt underholdt.

Vores unge hovedpersoner er i færd med at lave en zombie-film, da de voldsomme hændelser i Super 8 pludselig finder sted. Og netop den kortfilm, som de optager med deres Super 8-kamera, får du lov at se, hvis du spoler forbi rulleteksterne.

ANNONCE
Bliv siddende!
  Pirates Of The Caribbean: Den Sorte Forbandelse (2003)

Du bliver belønnet med en ekstra scene i alle fire Pirates-film, hvis du bliver siddende til efter rulleteksterne. Den første film startede traditionen. Her ser vi filmens møgirriterende abe lade sig friste af de forbandede guldmønter og ender med at nuppe én. Hvilket så gør, at aben ender med at blive forbandet - igen.

ANNONCE
Bliv siddende!
  Thor (2011)

Hvis der én ting, vi har lært af Marvels superheltefilm, så er det at blive siddende i biografmørket til efter rulleteksterne. En tradition, der startede med Iron Man i 2008 og som er blevet holdt ved lige helt frem til den biografaktuelle Avengers, der netop samler alle Marvel-superheltene.

Så hvis du undrede dig over, hvordan Loke kan finde vej til The Avengers i 2012 efter Slutningen på Thor, anbefaler vi dig at tjekke den aller (aller) sidste scene i Thor ud.

ANNONCE
Bliv siddende!
X-Men: The Last Stand (2006)

(Endnu en voldsom Spoiler Alert!)

Professor Xavier bliver i den tredje og kronologisk sidste X-Men-film i bogstaveligste stand splittet til atomer af Phoenix. Men som vi så ofte har set det i denne type film, har helte og skurke det med at vende tilbage. Bliver du siddende efter rulleteksten vil du nemlig erfare, at Professor Xavier har flyttet sit sind over i en anden krop.

Som Neo i The Matrix ville ha' sagt: "Whooaah!"

ANNONCE
Del

Seneste nyt