Magasinet M!

Bliv strandklar til sommeren i 2019

Slutningen af 2018 og starten af 2019 bliver inden længe fejret med fest og farver, og det bliver helt sikkert en aften, hvor alkohol, god mad og fyrværkeri står på menuen med de bedste i dit liv. Derudover er det også dagen, hvor du skal have dine nytårsforsæt klar, som du i 2019 bare skal opnå. Er du ligesom mange andre med på vognen om at komme i form, er det helt perfekt, fordi her i artiklen kommer vi med nogle tips til, hvordan du bliver klar til stranden og sommeren i 2019.

Find en partner in crime

Du kan umuligt være den eneste i din vennegruppe, der er klar på at stå knivskarpt, når solen skinner fra en skyfri himmel. Og derfor skal du hive fat i en ven, og den person skal med på nytårsforsættet. Det bliver nemlig markant nemmere, hvis du har en at dele de små sejre med, ligesom I sammen bedre kan klare et nederlag. Endvidere er du forpligtet, og du kan ikke bare springe træningen over, når din ven håbefuldt står og venter på dig i det lokale fitnesscenter. 

Mål dine fremskridt

Det er vigtigt, at du skriver dine fremskridt ned, så du kan holde øje med, om det går den rigtige vej. Det kan gøres på gammeldags manér med en logbog, men du kan også investere i nogle af de nye gadgets som eksempelvis et pulsur hvor du også kan holde øje med det. Du kan selvfølgelig også bare skrive det hele ned på din mobil.
Ved at holde øje med din performance vil du opleve, at det virkelig motiverer, når det går den rigtige vej. Der er ikke et større skulderklap end at se, du forbedrer dig. Selvfølgelig kan du se meget i spejlet, men løber du pludselig hurtigere, løfter tungere eller noget helt andet, vil det altså virkelig være noget, som giver et motivationsboost.

Hold styr på din mad med en app

Træning betyder utrolig meget for dit mål om en strandkrop, men skal du være toptunet, er det mest af alt vigtigt, at du har styr på din kost. Dog er det også det sværeste område, fordi hvad må du spise, og hvor meget må du faktisk spise. Der findes et hav af apps, du kan hente til din mobil og med hjælp fra disse, vil du helt sikkert få styr på din kost hurtigt. 

At spise sundt, træne jævnligt samt investere i de rette gadgets kan godt være lidt dyrt, men det vil være alle pengene værd, når du står skarp til sommer. Har du dog brug for lidt ekstra skillinger, kan du tage et mikrolaan her. På denne side kan du finde et billig og hurtigt lån, og du kan dermed komme i gang med den sunde livsstil allerede i dag.

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt