Magasinet M!

Bliv tilfredsstillet

Sådan tilfredsstiller damerne dig. Det er jo ikke kun hende, det drejer sig om!Bliv tilfredsstillet

I de sidste mange år har I damer derude været utroligt fokuserede på, at vi mænd kan finde ud af at tilfredsstille JER - erogene zoner, g-, a-, o- og u-punkter, vibratorer og dildoer i alle afskygninger, forspil, efterspil og hvad fa'n de I alle vil have. Og hvad får vi til gengæld? En kvinde, der efter at blevet tilfredsstillet med multi-orgasme efter multi-orgasme, lægger sig på ryggen, gaber og venter på, at vi mænd har fået sluppet trykket for denne omgang...  tsk, tsk.

For at være helt ærlig, så kan vi jo godt lide at tilfredsstille jer damer - det giver os et kick, at vi ved, hvad der skal til for at få det til at gibbe i jer. Men engang imellem er det rart, at det udelukkende handler om os (ligesom det sikkert gør det samme som jer). Så for at gøre det lidt lettere for jer damer, er her ti sex-tips, der gøt os mænd vilde i varmen.

Her er ti gode variationer:

Quickies (på et offentligt sted)
Fem-ti uforglemmelige minutter der gør din shopping-tur til en oplevelse for os- træk os uden at sige noget med ind i et omklædningsrum og giv os et blowjob eller et knald op af væggen. Skrig gerne højt, så de andre kunder ved, hvor gode vi er til at tilfredsstille dig. Måske betaler vi for din shopping-tur bagefter?

Langsom pirring
Selvom vi mænd ikke har noget imod en quickie, så skal man heller ikke undervurdere langsom pirring. Inviter os med ud på sjusser og glem dine trusser. Vis os at du er trusseløs og gnid dig op af os. Provoker os og tænd os. Fortæl os hvad du gerne vil gøre ved os, men gør det ikke. Vi får helt sikkert fed på. Flere gange. Når du så rent faktisk giver os lov til at trænge op i dig, så kommer vi i en syndflod.

Underkast dig
Selvom vi rigtig godt kan lide at tilfredsstille jer kvinder - og være ligeværdige seksualpartnere bla-bla-bla, så er der også noget hulemands-agtigt sexet ved, at vi får den seksuelle magt. Bare engang i mellem. Spil underdanig og lad det handle om os: F.eks. kan du gå på knæ, spille ydmyg og give os et blowjob, før vi knap nok er kommet ind ad døren.

Pirring: Slik-slap-af, slik-slap-af
Man skulle ikke tro det - men hvis vi ikke kommer med det samme under et blowjob så bliver det faktisk bedre. Hvis du virkelig vil se os komme i et større champagnesprøjt, så slik os lige til vi springer og stop så. Når vi har fået lidt tid til at sunde os, så slik os op igen lige før vi kommer. Gør det en 3-4 gange - og se os komme i en kanonorgasme. Slik gerne dillermanden ren bagefter.

Pirring: Isterninger
En varm sommerdag og piger i sommerkjoler gør os fyre rigtig kåde - det kan du udnytte ved at arrangere en lille sexleg med isterninger. Isterninger køler nemlig ikke kun en sommer-cola, men også vores lille dillermand! Det er en rigtig rar fornemmelse, hvis du først slikker isterninger og så derfor vores tinsoldat eller i en lille fræk variation: Lad en isterning smelte oppe i dig og giv os kuldegys på den fede måde, når vi trænger op i dig. Ikke kun en bonus for ham.

Pirring: Chili
Hvis kulde ikke lige er din stil, så kan du skifte isterninger ud med en lille smule mild chili, som du tygger før du guffer os Det får det til at prikke på tungen og dermed på vores anaconda. Men vær meget, meget varsom med mængden. Ellers gør det bare nas.

Opfyld vores fantasi: Klæd dig ud
Der er ikke noget mere sexet end en kvinde, der gør sig umage for også at tilfredsstille os, efter at vi har gjort et pokkers stykke arbejde for at gøre det samme for dig. Overrask os ved at tilfredsstille vores inderste fantasier: Klæd dig ud som Prinsesse Leia i guldbikini, en trusseløs nonne eller måske Miss Piggy (det håber vi ikke for dig) - find ud af hvad der tænder ham og tilfredsstil hans fantasi, mens du tilfredsstiller ham... well, gæt selv hvor.

Træn dine bækkenmuskler
Ikke så meget en seksuel variation, som bare et generelt godt tip - der er meget lidt tilfredsstillende at trænge op i noget, der ville have plads til en mindre autocamper, så derfor værdsætter vi damer, der kan spænde underlivet og presse om gavtyven. Det giver en lang bedre følelse og tilfredsstillelse. Der er en grund til at "stram som en jomfru" er et kompliment.

Den forbudte: Slik brystvorterne og stik fingeren op
Måske ved du det, måske ved du det ikke - men vi mænd kan faktisk et særdeles følsomt hul bagtil og nogle har endda også følsomme brystvorter. Områderne er så følsomme, at hvis de bliver stimuleret på den rigtige måde, giver de nogle kanon-orgasmer. Det bliver dog opfattet som farlige områder af mange mænd (og af nogle kvinder) - men hvis din sex-partner er til den slags, frøken, så vil han blive ret lykkelig, hvis du tør afprøve det.

Den største tilfredsstillelse: En lur og en snack efter sex
Kvinden og manden fungerer forskelligt efter sex - I kvinder får lyst til at snakke og nusse, men vores krop skriger efter en lur (det er videnskabeligt bevist). Vi har ikke noget imod, at snakke og nusse engang imellem, men vi bliver også rigtig, rigtig glade for, at damerne forstår, at vi gerne lige vil snuppe fem minutter i drømmeland. Især når vi har tømt vores depoter. Hvis du mangler noget at lave, så kan du eventuelt trisse ud i køkkenet og lave en snack, så vi har energi til flere runder sammen. Vi bliver super tilfredse og meget taknemmelige!

Har I fyre kommentarer? Eller pigerne måske? Skriv dem gerne nedenfor - også hvis du har andre gode variationer eller oplevelser!

ANNONCE
Del
Om forfatteren
M! M!

Følg på:
Facebook
Instagram

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt