Magasinet M!

Bliver The Rock den nye Pamela Anderson?

Måske. Det er i hvert fald tæt på at være en realitet, at han skal spille pumpet livredder i en kommende Baywatch-film, som Seth Gordon skal instruere. Se det vanvittigt seje billede her.

Bliver The Rock den nye Pamela Anderson?

Så er godt nok tæt på. Tæt på, at fans af Dwayne "The Rock" Johnson kan sætte en dato på, hvornår de får lov at se den hårdtpumpede eks-wrestler løbe ned ad stranden i badeshort lidt som David Hasselhoff gjorde det i start-90'erne.

For Variety.com skrev nemlig torsdag, at instruktør Seth Gordon (Undefeated, The King of Kong, Horrible Bosses) højst sandsynligt skal instruere Baywatch-filmen.

Allerede sidste oktober slog The Rock ovenstående billede op på sin Instagram-profil og skrev, at han skulle være med i en kommende Baywatch-film.

Ifølge The Hollywood Reporter kommer filmen til at handle om en meget seriøs livredder (The Rock) som skal redde stranden fra at blive ødelagt af et oliefirmas oliespild. Desuden bliver det en komedie i stedet for et drama, som vi ellers kender TV-serien for - der dog også var ret sjov til tider, uden at det egentlig var meningen.

Vi glæder os, selvom det godt kan blive lidt af en farce. En dum farce.

ANNONCE
Bliver The Rock den nye Pamela Anderson?
Del

Seneste nyt

ANNONCE