Magasinet M!

Blodigere end nogensinde: Det nye Doom er landet - og det ser ondt ud

Et nyt Doom-spil er på gaden. Nu kan du ikke kun pløkke klamme zombier, for der er kommet et nyt mode. Se, hvor vildt det er her.

90'ernes helt store computerspil-hit hed Doom. Og det er ikke svært at forstå, hvorfor det blev elsket. For du kunne dræbe løs med alverdens futuriske laser-kanoner og maskinpistoler. Og så gik det ud over klamme zombier. Bonus! Derudover var det af de første rigtige 'first person' skydespil.

Nu er spillet, der ikke har været udgivet siden 2004, genfødt. Doom 4 lyder den simple titel. Og det får verdenspremiere i dag, fredag den 13 maj - den uhyggelige og skræmmende dato, hvor der ofte sker ubehagelige overraskelser (siger man). God timing af folkene bag du. Og meget passende.

Doom 4 kan købes til både PlayStation, Xbox og Microsoft Windows (PC) og koster cirka 400 kroner.

ANNONCE
Blodigere end nogensinde: Det nye Doom er landet - og det ser ondt ud

En ny og fed finte ved spillet er, at man man kan spille i multiplayer. Både med og mod vennerne. Så skal fredag den 13. nok blive løjerlig, lummer og fandens uhyggelig. Skydespil er konge!

Det første Doom-spil udkom tilbage 1993 under navnet Doom. Siden fulgte efterfølgerne Doom II i 1994, Doom 64 i 1997 og Doom 3 i 2004.

Der er endnu ikke mange anmeldelser at finde om spillet. En bruger skriver dog på sitet Metacritic, at det er lykkedes ham at få fat i en tidlig kopi af spillet, og at det er det fedeste first-person-shooters-spil, han har prøvet siden 90'erne. Gaming-sitet ndtv.com giver det ligeledes 9/10 og kaldet det for et stort, underholdende blodbads-univers, som bare skal opleves.

Allerede i 2008 blev planerne om den nye Doom-dreng i 'klassen' annonceret, og der er altså efter alt at dømme god grund til at glæde sig. God - eller uhyggelig - fredag den 13.!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce