Magasinet M!

Blodigt pølseskænderi: DERFOR skal du ALDRIG diskutere størrelsen på din penis med dine venner

Hug! Er du så færdig med at sige, at din pik er større end min?

Blodigt pølseskænderi: DERFOR skal du ALDRIG diskutere størrelsen på din penis med dine venner

Du har sikkert prøvet at se dig selv i spejlet og har syntes, at din kalorius da ser vældig uovertruffen ud i dag. Når så du bader med drengene fra dit fodboldhold senere på dagen, føler du dig lille og uduelig. I hvert fald på penisfronten. Men ligefrem at diskutere med dine kammerater om, hvem der har den største pik, er vist ikke noget, der har fundet sted siden "folkeren". 

Og når du har læst denne artikel, er det nok heller ikke noget, du vil overveje at tage op i fællesbadet lige foreløbigt. For det kan godt gå galt. Grueligt galt. Det fandt et par russiske sutter ud af, da de forleden kom op at skændes om førnævnte scenarie. Et skænderi, der fik en særdeles blodig udgang.

Det skriver den engelske avis The Mirror.

De to landbyboer, henholdsvis en 52-årig og en 47 årig mand, havde drukket tæt i to dage, hvilket førte til, at de var kommet op at toppes. Om størrelsen på deres kødpølser.

Da greb den 52-årige svamp en økse og slog sin 47-årige såkaldte "ven" i hovedet, før han afmonterede kødklumpen fra svinet med endnu et hug.

Episoden fandt sted i Ural-regionen i Bashkortostan, og ifølge politiets rapport greb den 52-årige øksen, da vennen havde sagt, at den 52-årige havde den mindste penis. 

De to har kendt hinanden siden deres barndom og bor i byen Nikolsk. Nu kan den ældste af de to kompagnoner så se frem til otte års fængsel, hvis han bliver dømt i sagen. Den er i hvert fald nok ret svær at løbe fra, og vi er ikke sikre på, at deres venskab nogensinde bliver det samme som før igen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce