Magasinet M!

Blondine har købt nyt gennemsigtigt undertøj og vil gerne vise det frem

Så skidt pyt!

Det kan godt være, at vi mænd ikke er de bedste at have med, når der skal shoppes nyt tøj. Hverken til sig selv eller til sin bedre halvdel. 

Man gider ikke rigtig gå rundt i butikken og afvente de mange prøvninger og kig på forskelligt tøj fra top til tå - det bliver kedeligt i længden og det er begrænset hvor mange slags sko, man kan skelne fra hinanden. 

Der er heldigvis mange etablissementer, som sørger for siddepladser eller en kop kaffe til utålmodige sjæle, men det er de færreste der nyder at være med på tøj-shopping.

Naturligvis lige med undtagelse af en enkelt slags indkøb på tøjfronten. Kan du gætte det?

Det er naturligvis lingeri og undertøj!

Fordele? Du får for det første lov til at kigge med i prøverummet, når der skal testes lingeri eller måske bare lade det forblive i fantasien, indtil du kommer hjem og det skal indvies. 

For det andet, så er det gaven, der gavner både dig og din partner - ikke et øje tørt!

Og det forstår denne blondine i denne video - hun har netop været forbi sin lokale lingeri-butik for at købe lidt nyt ind til garderoben.

Og her faldt humøret på det mere pikante udtryk - hun har fundet det mest gennemsigtige undertøj, man kan finde på markedet.

Ikke nok med det, så har hun også inviteret os med til at se, hvordan det sidder på kroppen.

Vi snakker de helt rigtige vinkler, de gode former og masser af stof til eftertanke - knap så meget overladt til fantasien, dog!

ANNONCE
Del

Seneste nyt