Magasinet M!

Blue Energy - en virksomhed solgt for over 100 millioner danske kroner

Dette er sponsoreret indhold

I 2018 solgte Mads Andreas Olesen og hans partnere Allan Flindt og Christopher Olesen Blue Energy for over 100 millioner danske kroner. Mads Andreas Olesen var i starten konsulent for Blue Energy og blev efter et års tid partner i Blue Energy. Hos Blue Energy har

Mads Andreas Olesen og hans partnere over 100 ansatte fordelt på 3 lande.

Blue Energy: energi- og teleselskab

Blue Energy er et dansk energi- og teleselskab, der udelukkende ønsker at sælge strøm, der støtter de vedvarende strømproducenter, samt de nyeste sol- og vindanlæg. For om din stikkontakt udsender sort eller grøn strøm, er effekten den samme, når du tænder for den. Forskellen ligger i din strømudbyder.

Selvom virksomheden blev solgt i 2018 til investeringsfonden New Nordic Advisors, er Mads Andreas Olesen stadigt selskabets kommercielle direktør, og de tidligere ejere Allan Flindt og Christopher Olesen er også stadigt en del af selskabet. De tre partnere har haft stor succes med deres virksomhed, og sendt det sikkert videre til New Nordic Advisors, for at kunne udvikle virksomheden endnu mere - sammen. Salget af Blue Energy var netop attraktivt for at muliggøre udvikling i firmaet, samt skabe flere muligheder i form af ideer og tiltag. Dette gavner selskabet, da deres vision er en grøn omstilling af Danmarks energisystem. Dette er Blue Energys vision, da 95% af verdens klimaeksperter er kommet til enighed om, at kul, olie og gas er med til at producere store mængder CO2 og andre former for luftforurening, hvilket er årsagen til de klimaforandringer, vi udsættes for i dag. Disse klimaforandringer vil kun blive værre med tiden, hvis der ikke gøres noget ved det. Blue Energy er dermed aktiv inden for mindskning af CO2 udslip. 

Hos Blue Energy kan du både abonnere på strøm og internet. Det er muligt at få klimavenlig fri strøm, lige meget om du bor i lejlighed eller hus. Det vil sige, du ikke skal bekymre dig om prisen eller forureningen i hjemmet. Det er også muligt at få lynhurtigt fri bredbånd hos Blue Energy, hvilket kan kombineres i pakkeløsninger sammen med fri strøm. 

Drømmer du om at blive iværksætter?

Hvis du drømmer om at blive iværksætter, og går rundt med en idé, du føler skal realiseres, kan du søge inspiration hos den unge Mads Andreas Olesen. Mads Andreas Olesen har sin egen hjemmeside, hvor han fortæller om tips og tricks til at starte sit eget. Selvom han har skabt stor succes med sine virksomheder, skal man dog altid huske på, at vejen der til kan være hård. Vær derfor grundig i din søgning om mulighederne for at realisere netop din drøm. Dette kan du blandt andet gøre på Mads Andreas Olesens hjemmeside, på andre hjemmesider generelt, igennem bøger og så videre. Det er let at søge informationer om, da iværksætter er et ord, vi ofte støder på i dag. Det har dermed heller ikke været mere tilgængeligt at kunne bryde igennem med sin iværksætterdrøm, som det er i dag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt