Magasinet M!

Blumhouse er på trapperne med nyt take varulvegyset i første trailer til Wolf Man

Den klassiske fortælling om manden og vilddyret.

Er du klar til en ny fortolkning af den klassiske myte om varulven?

Vi har sidst set The Wolf Man i 2010, hvor Benicio del Toro spillede den titulære karakter, som forvandles til en varulv ved fuldmåne. 

Nu er konceptet tilbage og røget over til gyserselskabet Blumhouse Productions, som har allieret sig med den rutinerede gyser-legende, Leigh Whannell (Saw, The Invisible Man). 

I første trailer til Wolf Man følger vi Blake, en far som får sit barndomshjem tildelt gennem arv. Da han besøger huset med sin kone og datter, bliver familien angrebet af en varulv. Og nu er det Blakes tur til at prøve livet som varulv. 

Filmen lander til januar og nyfortolker fortælling om manden, der kæmper med sit dyriske indre. 

Tjek traileren ud herunder - Wolf Man får premiere til januar 2025!

Wolf Man gennem tiderne

Varulvemyten går tilbage til antikken, især i Europa, hvor man i middelalderen troede, at nogle mennesker kunne forvandle sig til ulve. Varulve blev ofte forbundet med hekseri og onde kræfter, og i mange tilfælde var de personer, der blev anklaget for at være varulve, ofre for den samme heksejagt-mani, der ramte folk beskyldt for at være hekse. Særligt i Frankrig og Tyskland blev der rapporteret om varulveangreb og retsforfølgelser af formodede varulve.

 

Konceptet om varulve nåede sin moderne form i film og litteratur, især med Universal Studios' film fra 1941, The Wolf Man, hvor skuespilleren Lon Chaney Jr. spillede hovedrollen som Larry Talbot, der bliver bidt af en varulv og dermed selv forvandles til en. Denne film cementerede mange af de elementer, vi i dag forbinder med varulvemyten: den smertefulde transformation ved fuldmånen, kampen mellem mennesket og det dyriske indre, og den tragiske uundgåelighed af forvandlingen.

ANNONCE
Del

Seneste nyt