Magasinet M!

Bøf og blowjob-event: Her kan du spise steaks med drengene og slutte af med en sutter

Forestil dig tre halvnøgne babes, der er våde, sultne og klar til at give den gas. Med en bøf i den ene hånd og din diller i den anden. Sådan lyder et usædvanligt frækt tilbud.Bøf og blowjob-event: Her kan du spise steaks med drengene og slutte af med en sutter

Nogen vil påstå, at bøf og blowjob-dag (som i år falder d. 14. marts) er noget opreklameret mandehørms-pjat, men der er absolut andre, der synes, det er sjovt. 

Her på M! blev vi i forbindelse med den forestående "helligdag" kontaktet af Cassiopeia Stars, som er et lysthus på Østerbro i København. De informerede os om, at de efter eget udsagn har det ultimative event for mænd.

Tømt til mindste dråbe

Sidste år havde de bragende succes med et lignende arrangement, så i år gentager de succesen. Selv beskriver de eventet som "en himmelsk mundorgasme i form af en juicy steak - samtidig bliver din pik tømt til mindste dråbe". 

Tre halvnøgne babes er klar at servicere dig igennem hele eventet, som varer 45 minutter. Cassiopeia Stars fortæller at: "pigerne er klar til at give den gas, med en bøf i den ene hånd og din pik i den anden"

Hele arrangementet koster 1200 kr. og varer som sagt (kun) 45 minutter. Efterfølgende kan man tilkøbe "desserten".

ANNONCE
Tilmelding til Bøf- og blowjob-dag

Tilmelding senest den 7. marts. Når du har betalt dit depositum på 500 kr, er din plads sikret (skriver de i beskeden til os).

Du kan tilmelde dig via mail: [email protected]

Del

Seneste nyt