Magasinet M!

Bornholms bedste sild

Turen til Rønne er umagen værd for de mange frække fis...kerpiger.

Bornholms bedste sild

Diskotek Moonlight:
Byens 'hoveddiskotek' er perfekt indrettet og godt besøgt. Stedet holder ofte fester for folk under 18 år, så hvis du ikke vil score en pige og bagefter skulle ordne alt det sjove hjemme hos hendes forældre, skal du lige være på vagt.
5/6

Palæ Cafeen:
Den ældre del af ungdommen går amok på Palæ Cafeen, der er delt op i to etager med bar forneden og diskotek foroven. Stedet er lidt mere afdæmpet end Moonlight, men den hyggelige atmosfære og de letpåklædte damer er helt sikkert et besøg værd.
4/6

Pige til mand:
Rønne bugnede med lækre, festglade piger, men der var lige så mange fyre, som ville fotograferes, selvom vi forsøgte at forklare bladets koncept ("Hvem gider købe et mandeblad med mænd i?").
3/6

Skallerisiko:
Vores fordomme om fiskersamfund blev gjort til skamme. Ikke en eneste parade måtte i vejret, og vi blev nærmest båret fra sted til sted af glade mennesker, som sørgede for, at vi fik en fredelig aften.
1/6

Babe-niveau:
Eftersom man kan komme fra den ene ende af øen til den anden på maks. 45 minutter i bil, må vi konkludere, at dette var Bornholms 'best of'. En diskoteks-ansat udbrød endda, at han aldrig havde set dem mere nedringede. Tak for det!
4/6

Scoremuligheder:
De er bestemt til stede. Du bliver ikke frosset ude, bare fordi du taler lidt mere monotont end bornholmerne. Vi mødte lutter søde smil og imødekommenhed fra pigerne, og vi blev nærmest trukket ud på dansegulvet for at være med.
5/6

I alt
forestil dig et svensk, du rent faktisk forstår - og læg dertil en hyggelig stemning, veldrejede piger og festklare ungersvende, så er Rønne den lange, bølgende færgetur værd. Vi følte os i hvert fald velkomne.

Fest-temperatur:
80/100 grader

Web:
Diskotekmoonlight.dk
Palaecafeen.dk
Arnager-rogeri.dk
Danhostel-roenne.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt