Magasinet M!

Boyka: Undisputed 4 kan nu streames på Netflix

Boyka er fri og klar til MMA-verdenen!

Hvis Undisputed-franchisen ikke ringer en klokke hos dig, så har du noget at indhente!
 
Tilbage i 2002 var det Ving Rhames og Wesley Snipes, som boksede oldschool inden for fængslets rammer - det blev en ganske fin lille barsk fortælling, hvor den tidligere heavyweight champion spillet af Rhames blev udfordret af en streetfighter under navnet Monroe (Snipes).
 
Undisputed 2 dukkede overraskende op i 2006, hvor Michael Jai White overtog Rhames’ rolle, og den tidligere boksemester søgte nu forløsning i kampen mod den uovervindelige Boyka (Scott Adkins). En toer, som åbnede universet op på helt andre præmisser - mere drengerøv, mere action og ikke mindst en vanvittigt fed koreografi.
 
Treeren tog Boyka i 2010 i front i hans forsøg på at genvinde æren og fortsatte succesen med endnu flere svimlende gode kampscener. En kamp om at genvinde modet trods udfordringerne, og desuden finde sin vej i livet uden at lade sig slå ud af fortiden - og selvfølgelig Scott Adkins i sin vildeste form!
 
Og nu er fireren saftsuseme landet på Netflix!
 
Denne gang er Boyka på fri fod og forsøger at komme ind i den legitime MMA-branche - dog bliver hans planer spoleret, da han ved et uheld dræber sin modstander i ringen under en optaktskamp. Dødsfaldet efterlader en kone i et andet land, som nu sidder med en gæld til en modbydelig mafia-boss - Boyka ransager sin sjæl og beslutter sig for at sætte sin nyerhvervede frihed på spil for at rejse tilbage i underverdenen og få forløsning for sine handlinger.
 
Fireren er mindst lige så episk som de andre - den er den perfekte blanding af Fast and Furious-sæbeopera og hårdtslående action - det er en B-film som alle de andre, men en fucker god B-film, you know?
 
Kongen af B-film leverer endnu en gang - mere hårdtslående end før.
 
Se den! Og hvis du ikke har set noget til konceptet før - så start fra toeren, du vil ikke fortryde det!
 
Tjek den ud på Netflix - den har lige ramt streamingtjenesten pr. 2. februar 2018.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce