Magasinet M!

Brasilianske bikini-babes

Brasilianske babes, der vimser rundt i verdens mindste bikinier. Ja tak!

Brasilianske bikini-babes

 

Bikini-babes

 

Vi lægger stærkt ud med disse lækre tøser i, hvad nogen vil kalde, meget små bikinier. Her på redaktionen er vi helt vilde med den type beklædningsgenstande. Så piger, nu ved I, hvad I skal hoppe i til sommer.

 

 

Bikini-babes 2

 

Hvor fanden skal vi belemres med åndssvage tv-programmer som "Vild med Dans" "De Unge Mødre" og alt det andet møg, de danske tv-stationer smider efter os, når ALLE tv-udsendelser i virkeligheden burde være som denne?

 

ANNONCE

 

Bikini-babes 3

 

Den vildeste bikini-konkurrence, vi har været vidne til (på video). Hvem der bare boede i Brasilien...

 

 

Bikini-babes 4

 

 

8 lækre brasilianske babes, i hvad der skal forestille bikinier. Vores favorit er den mørkhårede godte i den grønne "bikini". Den pige har jo helt åbenlyst et kæmpe (eller to) talent(er).

 

Bikini-babes 5

 

Nu er det ikke mændene i dommerpanelet, I skal fokusere på. Men når det er sagt, kan der slet ikke være tvivl om, at disse heldige sataner bestrider verdens fedeste job. Ja, vi ved det godt; misundelse er en grim ting.

 

ANNONCE

 

 

 

Bikini-babes 6

 

Hvor er livet uretfærdigt. Hvorfor skal vi sidde hjemme i iskolde Danmark, når de har det så meget varmere og sjovere i Sydamerika? Nogen der vil et smut med til Brasilien?

 

 

 

Bikini-babes 7

 

Vi kan ikke helt vurdere om, der er tale om en bikini eller det i virkeligheden er tandtråd, denne lækre brasilianer har iført sig. Uanset hvad klager vi bestemt ikke.

 

ANNONCE

 

 

 

Bikini-babes 8

 

Hvorfor webredaktøren ikke må komme med til photo shoots, når vi skyder forsidebilleder til M! er stadig en gåde. Nå jo, måske det er fordi, der vil komme (u)naturligt mange rystelser, mens der filmes...

 

 

 

Bikini-babes 9

 

Normalt er modeshows og fashion ikke lige det, der interesserer redaktionen allermest. Men når lækre tøser vimser rundt på catwalken iført meget, meget lidt tøj, bliver det hele pludselig langt mere interessant.

 

ANNONCE

 

Del

Seneste nyt