Magasinet M!

Breder julegave-panikken sig?

Så giv din far, bror eller ven et abonnement på Bil Magasinet og/eller Penge & Privatøkonomi.

Få ordnet julegaverne på 5 minutter og giv din far, bror eller bedste ven årets bedste julegave lige her. Med et abonnment på Bil Magasinet og/eller Penge & Privatøkonomi bliver ingen mænd skuffede, når de pakker deres julegaver op den 24. december. Et magasin er en personlig gave. Et magasin betyder luksus- og kvalitetstid og masser af hygge. Med Bil Magasinet får du Danmarks største bilmagasin og Danmarks skarpeste journalister, der tager dig med på turen, når de sætter sig bag rettet. Penge & Privatøkonomi sørger får, at din far ikke futter din arv af på dumme investeringer. Så investering i Penge & Privatøkonmi er jo faktisk en investering i din egen fremtid - ish.

Sådan gør du
? Gå til Magasingave.dk og vælg Bil Magasinet eller Penge & Privatøkonomi. Her kan du vælge mellem gavekort på 199 kr., 349 kr. eller 499 kr.

? Gennemfør købet.

? Du kan nu printe gavekortet ud med det samme eller gøre det senere fra den e-mail, du modtager med gavekortet.

? Juleaften lægger du gavekortet under juletræet, og modtageren får et fint gavekort på 5, 8 eller 12 måneders abonnement til et valgfrit magasin fra Benjamin/Bonnier. Vi har 16 magasiner at vælge imellem, så der er noget for alle.

? På gavekortet står der, hvad modtageren skal gøre for at indløse det. Det er både nemt og hurtigt, og vi lover, at alle kan finde ud af det.

Mangler du ideer til julegaver til kvinder? Få inspiration her.

ANNONCE
Breder julegave-panikken sig?

 

 

 

Del

Seneste nyt