Magasinet M!

Bredskuldrede mænd er bedst i sengen, viser ny undersøgelse

Og synes veninderne, du er lækker, er der større chance for, hun får orgasme!Hvordan giver man en kvinde den bedste orgasme? Et spørgsmål, mange mænd sikkert har tænkt over og forsøgt at finde svaret på.. Hvis du stadig ikke har fundet svaret, så bare rolig, der er nogen der har gjort det hårde arbejde for dig - der har i hvert fald fundet frem til, hvem der giver kvinder den bedste orgasme. Forskere ved University of Albany har udspurgt unge kvinder i heteroseksuelle forhold omkring deres sexliv - og hvor ofte og intenst de får en orgasme. Forskerne kiggede også på kvindernes partneres karaktertræk, herunder indkomst, personlighed, humoristisk sans, udseende og kropsmål. De bad også kvinderne om at bedømme deres partners udseende. 

Undersøgelsen viste, at kvinder var mere tilbøjelige til at komme, hvis deres partner var rig, selvsikker og attraktiv - og intensiteten af orgasmen afhang også af, hvor godt fyren så ud. 

Kvinder, som fandt deres mænd meget attraktive, havde mere intense orgasmer, og samtidig var en mands brede skuldre også en vigtig faktor i kvindens tilfredsstillelse. 

Men bare rolig, er du hverken rig, lækker eller udstyret med brede skuldre, så er det stadig muligt at tilfredsstille din kvinde - undersøgelsen viste nemlig også, at kvinderne oftere havde sex og også oftere fik orgasme, hvis manden er sjov. 

Og så er det åbenbart heller ikke helt ligegyldigt, hvad din kærestes veninder siger om dig til tøseaftenerne: De kvinder, hvis partnere veninderne også fandt attraktive, havde også oftere mere intense orgasmer. 

Ifølge forskerne er der en helt naturlig forklaring på, hvorfor kvinder helst vil have sex med veltrænede, stærke, flotte og sjove mænd - det er jo dem, der ville kunne lave de mest 'succesfulde' børn.. 

Så er du en flot, rig, veltrænet mand med brede skuldre, som tilmed er sjov? Så er jeg sikker på, din kæreste er meget godt tilfreds. Og hvis ikke? Så bare rolig.. Alt er jo relativt, og alle kvinder har heldigvis forskellig smag!

Se bare Jim Carrey herunder - han bør være dit mål:

ANNONCE
Del

Seneste nyt