Magasinet M!

Breinholts Julekalender er tilbage med det spidse hold

- Juleøl-stafetten er på vej!

Så for santa, nogen har igen givet Breinholt, Berthelsen og Rasted grønt lys til at fylde snaps og bajer på sig selv og en lang række gæster, i julens glade tegn!

I år har Anders Breinholt fået nøglerne til selveste julemandens værksted, og ifølge Viaplay, der igen er afsendere på kalenderen, kan vi godt glæde os. 

ANNONCE

Forvent en eksplosion af fodboldanekdoter i verdensklasse, blandet med tyske færdigheder og en fyldig dosis af julestemning. Mick Øgendahl, Preben Elkjær, Simon Jul, Lina Rafn, Lene Beier, Anders Lund Madsen, Lars Løkke, Stephanie Surrugue, Janni Pedersen, Christopher og endda Breinholts egen mor er nogle af de kendte ansigter, der vil kigge forbi juleværkstedet. Og som om det ikke var nok, vil den kulinariske madkunst fra Masterchef- og tidligere Michelin-kok Dak Winchangoen og hendes bror også blive præsenteret.

Anders Breinholt udtaler med stor stolthed: "Jeg er SÅ stolt og beæret over, at danskerne år efter år har været med til at gøre netop vores julekalender til en tradition. Og igen i år gør vi alt for, at stemningen er helt i top. Jeg kan godt afsløre, at den nok aldrig har været bedre."

Som mandlen i risalamanden står kapelmester Laurits Emanuel klar til at skabe den musikalske stemning med det bedste juleband. Så sæt kryds i kalenderen og vær klar til at følge med i Breinholts Julekalender på Viaplay og TV3+ i løbet af december måned. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce