Magasinet M!

Britney Spears forklarer, hvorfor hun har delt nøgenbilleder på SoMe på det seneste

Der er faktisk en dybere mening med det!

Hvis du har fulgt lidt med i internettets nyheder de seneste par uger, så kan du ikke have undgået at følge med i Britney Spears-sagen.

I mange år har hun forsøgt at komme fri fra sin fars myndighed over hende og hendes beslutninger i karrieren, som ifølge Spears selv har været medvirkende til hendes nedtur i karrieren og personlige kriser.

For nogle dage siden blev den årelange retssag endelig nogenlunde afsluttet med, at faderen trækker sig tilbage - men hvor fri Spears så egentlig er nu, den skal vist lige præciseres helt.

I mellemtiden og under retssagen har Spears haft en anderledes adfærd på sin Instagram - hun blev ved med at dele 'topløse' billeder af sig selv, hvor hun holder sine hænder om sine bryster.

Uden tekst.

Folk og fans var lidt i vildrede - var der andre der uploadede disse for at stille hende i et dårligere lys til retssagen? 

Men nu har hun opklaret mysteriet med en lang opklarende tekst. 

Her forklarer hun stigmata omkring kvinders krop, hvor hun følte sig åndssvag, når hun stod med en trøje på i bagende hede og egentlig bare havde lyst til at have bar overkrop.  

Hun uddyber og fortæller, at hun i utallige af shows i sin karriere har været meget usikker omkring sin krop, talt grimt om sin krop og generelt brugt for meget tid på at spekulere på, hvordan hun så ud.

Det vil hun stoppe med nu og søger en ny mentalitet, der elsker kroppen og gør hende mere frigjort.

"Jeg er en kvinde.. en smuk... følsom kvinde, som bliver nødt til at se sig selv i min reneste form!!!"

Well said.

Du kan se de billeder, hun har delt løbende herunder:

ANNONCE
Del

Seneste nyt