Magasinet M!

BRO-JOBS: Så er man måske lidt for gode kammerater?

En ny trend vinder frem blandt unge, heteroseksuelle mænd. Det hedder bro-jobs og er ganske simpelt to kammerater, der giver hinanden platoniske blowjobs for oplevelsens skyld.BRO-JOBS: Så er man måske lidt for gode kammerater?

Der er mange måder at være en god kammerat på - også nogle lidt alternative nogle af slagsen og én af dem vinder mere og mere frem blandt heteroseksuelle, unge mænd: Bro-jobs.

Bro-jobs

Som ordet afslører, så er et bro-job et blowjob, som man giver til en af sine gode kammerater. Et bro-job er altså en platonisk gestus til en af gutterne og ikke en indikation af, at man er homoseksuel.

Derved er det også underforstået, at gaven må gå begge veje, således at alle parter får noget ud af arrangementet. 

Forskning omkring emnet

Fænomenet er som sådan ikke nyt, fortæller Dr. Jane Ward i sin bog Not Gay: Sex Between Straight White Men

Mens det er normalt, at piger kysser andre piger og stadig kan kalde sig heteroseksuelle uden tøven, gælder de samme konstituerede regler tilsyneladende ikke for mænd. 

Dr. Jane Ward beskriver denne "straight guy-on-guy action" som langt mindre homoseksuelt-orienteret end man kunne forestille sig. Hun argumenterer endda for, at nogle mænd udfører disse former for seksuelle tjenester netop for at bevise, at de ikke er homoseksuelle. 

Hun sammenligner, at mænd afprøver sex med andre mænd, med at en homoseksuel mand eksperimenterer med heterosex inden han afsværger dette helt. 

Men vi tror nu stadig godt, at vi kan komme på andre måder at vise vores venskab på.

ANNONCE
Del

Seneste nyt