Magasinet M!

Brothers: Se Josh Brolin og Peter Dinklage på vildt tvillinge-heist i ny filmtrailer

Når Josh Brolin og Peter Dinklage spiller tvillinger i en film, ved man, der er kaos i horisonten. Prime Video har nu udgivet traileren til Brothers, der rammer skærmen den 17. oktober 2024.

Traileren giver et glimt af en Josh Brolin, der denne gang har skiftet Thanos Infinity Gauntlet ud med en plan om det ultimative heist. Brolin har gjort karriere ud af at spille badasses - og her er det ingen undtagelse. Men når han teamer op med Peter Dinklage som sin vanvittige tvillingebror, kan man være sikker på at det kan kun gå én vej: mod kaos.

Det er en klassisk "jeg-er-færdig-med-at-være-en-bad-boy"-historie, hvor Brolins karakter forsøger at komme ud af det kriminelle miljø - men med et twist.

ANNONCE
Brothers - Prime Video - Brothers: Se Josh Brolin og Peter Dinklage på vildt tvillinge-heist i ny filmtrailer Brothers - Prime Video

Dinklage dukker op som den ustyrlige, men uundgåelige joker med roadtrip-planer. Et heist af en anden kaliber, med ædelstene, biljagter og (ikke overraskende) en overvældende mor, spillet af Glenn Close.

Traileren viser et dysfunktionelt samspil mellem de to brødre, hvor dialogen balancerer mellem grin og WTF-momenter. Dinklage fyrer linjer af som "Wolfman once a month, Dracula all the time" midt i en diskussion om, hvem der er stærkest - og det er præcis sådan, vi vil have det. 

Instruktøren Max Barbakow, som vi tidligere har set styre absurditeterne i Palm Springs, er ikke bange for at kaste både fart og fjollet dialog i hovedet på publikum. Det hjælper også, at birollerne er pakket med tunge navne som Brendan Fraser, der stadig er på en Oscar-bølge, og Glenn Close, der hiver noget solid mor-drama ind i ligningen.

Så ja, hvis du er til action med et godt skud grin - og en Dinklage, der stjæler scener nemmere end ædelstene, så smæk Brothers på din watch-liste. 

ANNONCE
Brothers - Trailer
?si=ViPUv060DDnLJG3y
Del

Seneste nyt