Magasinet M!

Bruce Willis er klar til det ydre rum igen i traileren til Cosmic Sin

Gode gamle!

Hvis du havde en forestilling om, at Bruce Willis (65 år) var på vej på pension, kan du godt tro om igen!

Den aldrende action-stjerne har medvirket i intet mindre end 17 spillefilm siden han fyldte 60 - og i 2021 er der 4 nye på vej.

En af dem er Cosmic Sin - en klassisk action-basker i det ydre rum, hvor syv vidt forskellige soldater tager kampen op mod en ny trussel fra rumvæsener.

Det verdensrummet er ikke nyt territorie for Willis, to af hans mere roste kult-film er Armageddon og The Fifth Element. Så genren er ikke helt ny for ham. 

Hvad der til gengæld er nyt, er at han skal spille overfor Frank Grillo, der har givet den som bad guy Brock Rumlow i flere MCU-film, heriblandt Captain America: The Winter Soldier og Avengers: Endgame.

Cosmic Sin har en planlagt premiere den 23. marts, men med coronapandemien in mente, er det måske en smule optimistisk - hvad der derimod kunne ske, er at filmen som produceres af Paramount Pictures, ender som en af bannerførerne for lanceringen af den nye globale Paramount+ streamingtjeneste - der også sidder på Die Hard-filmene. Men det ved vi selvfølgelig snart nok.

I mellemtiden kan du nyde traileren med gammel-Bruce lige her:

ANNONCE
Cosmic Sin - Trailer
Del

Seneste nyt