Magasinet M!

(Bryst)bombet i Blokhus

M!s nattelivshold oplevede den vildeste by i meget lang tid

(Bryst)bombet i Blokhus

Ok, så Blokhus er måske ikke byen med flest diskoteker og barer. Til gengæld er der gang i den hele natten - og så er der altså et eller andet med nordjyske piger og deres bryster...

Den endelige dom:

PIGEN OG
SØMANDEN:
****
Der er hygge for alle pengene på Pigen og Sømanden, som også holder sig nogle rigtig fornuftige priser. Stedet har livemusik i højsæsonen og masser af piger, der gerne vil danse med dig. Et rigtig fedt sted!

PETER WESSEL: *****
Sjældent har M! oplevet så mange piger med så gode fordele på et sted. Samtidig er PW et sted med masser af gang i, en god bar og fantastiske scoremuligheder. Læg dertil et fint dansegulv og gode muligheder for at snave i krogene. Perfekt.

PIGE TIL MAND: ***
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der var flest mænd i byen i Blokhus. Men når pigerne er så søde og single, som de er, virker det som om, de maskuline er i undertal.

SKALLERISIKO: **
Vi så ikke optræk til noget ballade overhovedet. Men et par onde blikke og en del historier om slagsmål trækker ned. De er ikke bange for at slås i det nordjyske.

BABERATING: *****
Korte nederdele, nedringede trøjer, solbrun hud, frække smil og store bryster. Så let kan pigerne i Blokhus beskrives. M! så ikke en eneste nitte hele aftenen, og det giver et stort femtal!

I ALT: ****
Der mangler alternativer i Blokhus, som kun kan mønstre to diskoteker og to-tre værtshuse/pubber. Når højsæsonen raser i midt-juni til midt-august, og turisterne vælter ind, bliver diskotekerne hurtigt overfyldte. Når det er sagt, er de eksisterende muligheder rigtig gode. Og så er der lige det med pigerne. Og deres fordele!

WEBADRESSER:
www.dancenter.dk
www.beachbowl-blokhus.dk
www.zityzen.dk
www.festiblokhus.dk
www.peterwessel.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE