Magasinet M!

Bryster, baller og brændte dæk: Så vild var årets DHB

Der blev drukket litervis af shots, festet og kørt ræs til den helt store guldmedalje ved dette års DHB i Padborg. Vi kigger tilbage på forrige weekend med disse fede videoer og facts.

Bryster, baller og brændte dæk: Så vild var årets DHB

Lækre damer, bilentusiaster og fede køretøjer med hvinende dæk - hvad mere kunne man ønske sig, da Danmarks Hurtigste Bil 2017 løb af stablen på Padborg Park i forrige weekend?

Vinderne af vores og Monster Energys store DHB-konkurrence på mmm.dk, Mikki og Jeppe, fik sig dog en lidt federe oplevelse end alle de andre gæster. Her var præmien nemlig - udover to fribilletter til hele weekenden - en tur med driftkongen Steve 'Baggsy' Biagioni. Hvordan det forløb, kan du se i videoen herunder.

ANNONCE

I alt 7.000 gæster var at finde på pladsen fredag, lørdag og søndag i den sønderjyske by. Og de tog for sig af de våde varer. Vi har samlet lidt facts herunder om, hvor meget alkohol og mad gæsterne drak og fortærede - udover alt det de selvfølgelig selv havde medbragt.

Så meget drak og spiste gæsterne på DHB 2017
  • 10.000 shotsrør (svarende til 200 liter)
  • 5100 appelsiner (vodka/juice)
  • 800 meter grillpølser
  • ca. 5000 liter øl
  • 300 pizzaslices
ANNONCE

Var du ikke selv til stede, og er du nysgerrig efter, hvor vildt det egentlig gik for sig, så har vi samlet det i videoen herunder, hvor du får alt fra de tre bedste B'er: Biler, bryster og baller.

Videoer: Jesper Macholm // Musik: Peter Arendsdorf Bengtsen

Del

Seneste nyt