Magasinet M!

Bundesligaen vender tilbage - som sofasport

Så er der snart bold igen!

Det har kun gjort ondt værre, at der i nedlukningsperioden, hvor vi ellers har haft masser af tid til at stene foran flimmerkassen, har været lukket ned for praktisk talt al sport. Men nu er der ændringer på vej, og i en pressemeddelese fra NENT, der står bag Viaplay og TV3-kanalerne, lyder det at Bundesligaen snart er klar til at rulle over skærmen med livekampe igen. 

Bundesligaen er tilbage på Viaplay og TV3-kanalerne fra lørdag den 16. maj, og det betyder et glædeligt gensyn med live-fodbold fra øverste hylde. Ligaen er rangeret blandt UEFA’s tre bedste ligaer og byder på giganter som FC Bayern München og Borussia Dortmund samt populære hold som Borussia Mönchengladbach, FC Schalke 04, RB Leipzig, Bayer 04 Leverkusen, 1. FC Köln og SV Werder Bremen.

Danske Thomas Delaney, Robert Skov, Yussuf Poulsen og Jacob Bruun Larsen fører an i Bundesligaens danskerkoloni, mens ligaen derudover byder på én af verdens mest spændende unge spillere; den 19-årige Erling Braut Håland, der siden sin debut for Borussia Dortmund - med et 23-minutters hattrick - er fortsat med at understrege sin nye stjernestatus.

”Det bliver fantastisk at få gang i fodbolden igen. Ligesom hundredetusindevis af andre danskere har vi også på TV3 Sport hungret efter live-fodbold. At det så er den kompetitive og altid interessante Bundesliga, som kommer først i gang, er glædeligt - og forhåbentlig er genstarten i det tyske startskuddet til, at de øvrige ligaer også er på vej tilbage. Vi sætter alle kræfter ind på at dække Bundesligaen, så alle fodboldsultne danskere har masser at glæde sig til”, siger Kim Mikkelsen, NENT Group Head of Sports. 

Mens den øvrige fodbold ligger stille vil NENT Group intensivere dækningen af Bundesligaen og sende alle tilgængelige kampe med danske kommentatorer og ekspertanalyser fra studiet. De danske fodboldfans kan altså glæde sig til at komme hele vejen rundt om det meste af Bundesligaen, som også byder på tyske superstjerner som Marco Reus, Manuel Neuer, Serge Gnabry, Timo Werner og Thomas Müller, og internationale navne som Robert Lewandowski, Philippe Coutinho og Jadon Sancho. 

Bundesligaen kan ses på Viaplay og TV3-kanalerne, når ligaen fløjtes i gang igen lørdag den 16. maj. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt