Burger Kings nye miljøplan: Køerne skal fodres med citrongræs for at reducere mængden af prutter
Well, det er også en taktik.
I et forsøg på at byde ind i puljen med at hjælpe miljøet, så har Burger King nu fundet en måde, hvorpå de stadig kan producere bøffer og kvæg, men samtidig sørge for at reducere CO2-udslip.
Deres nye bæredygtighedsplan går ud på at tilbyde køerne en form for low-carb-diæt ved at tilsætte 100 gram citrongræs til deres foder.
Hvilket ifølge dem skulle kunne reducere deres prutter og bøvser med 33 procent pr. dag i fordøjelsesprocessen.
Den er god nok! Processen er blevet til virkelighed sammen med de gode folk hos University of California.
Burtger King begynder med processen i deres lokationer i Austin, Los Angeles, Miami og New York i denne uge.
Så nu kan du sgu få en Whopper med et snært af citrongræs?
cow farts & burps are no laughing matter. they release methane, contributing to climate change. that?s why we?re working to change our cows? diet by adding lemongrass to reduce their emissions by approximately 33%. learn about our ongoing study: https://t.co/kPCXpjfbGL #CowsMenu pic.twitter.com/DnmF8gVVL0
— Burger King (@BurgerKing) July 14, 2020