Magasinet M!

Busted! Her bliver par der netop har joinet Mile High Club taget på fersk gerning

Se den sjove video her i artiklen.I er stadig nyforelskede og har prøvet stort set alt, når det kommer til sex. I en park, på stranden og i biografen. Men I mangler én ting: at blive medlem af den famøse klub Mile-High Club. Om det er sådan, dette par har tænkt, ved vi ikke, men faktum er i hvert fald, at de nu også kan skrive det på sex-CV'et. Desværre for dem er det nu en ting, det meste af internettet ved. For selvom de prøvede at være diskrete, lykkedes det en passager at tage parret i det på fersk gerning. Han filmede nemlig de to komme ud fra det lille toilet, efter at de havde lavet det frække i 10 kilometers højde.

Det skriver sitet Maxim.

Den britiske mand, der har uploadet videoen på Facebook med teksten "Vent, var der, var der ikke lige to personer derinde? Beskidte amerikanere", hedder David Eve. Episoden fandt sted d. 4. juli, og selvom videoen ikke afslører, at de rent faktisk har haft sex, siger kvindens ansigtsudtryk tre-fire sekunder inde i videoen alt.

ANNONCE
Busted! Her bliver par der netop har joinet Mile High Club taget på fersk gerning

Jup! Det er et udtryk, der fortæller, at hun udmærket er klar over, at hun er blevet busted. Og hun er ikke glad for det. Hendes fyr er dog den diametrale modsætning. Han havde i hvert fald ikke de store skrupler ved det og syntes, at det var sjovt. Rigtig sjovt!

Busted! Her bliver par der netop har joinet Mile High Club taget på fersk gerning

Efterfølgende har flyselskabet Virgin Atlantic også delt videoen på deres Facebook-side med tilføjelsen:

- Vi er temmelig sikre på, at det er vores fly. Kameraet fik bestemt sat et smil på deres læber. ?  #Smilehighclub

ANNONCE

Og hvad kan man så lære af det? Jo, du skal nok sikre dig, at din dame er helt cool med det, før I søger om medlemskab til berømte klub. For der er temmelig stor chance for at blive opdaget.

Del

Seneste nyt

ANNONCE