Magasinet M!

Byg en PlayStation 5 Slim med hjælp fra denne DIY-guide

Er dette design bedre end det officielle?

Det største problem med PlayStation 5, er at den til stadighed er svær at få fingrene i - det næste er, at den gigantiske spillekonsol har et meget markant design - som både fylder en del, og ikke er lige smuk i alles øjne.

Det har youtuberen DIY Perks nu gjort noget ved. 

Matt Perks har siden lanceringen af PS5 leget med forskellige redesigns af Sonys spillekonsol, men det seneste byggeri tager prisen som det mest imponerende. 

Det er nemlig lykkedes ham, at bygge den heftige konsol ned i et lillebitte og faktisk rigtigt fedt kabinet, der både formår at trække de spil som den skal, uden at overophede - og så passer den let under ethvert tv. 

For at få konsollen ned i en så begrænset størrelse, har DIY Perks valgt at udstyre konsollen med et vandkølingsystem, der overtager køle-funktionen fra PS5's astronomisk støre blæser. 

ANNONCE
"PS5 slim" - ekstern strømforsyning og køleenhede - Foto: DIY perks/Youtube - Byg en PlayStation 5 Slim med hjælp fra denne DIY-guide "PS5 slim" - ekstern strømforsyning og køleenhede - Foto: DIY perks/Youtube

Der er dog en udfordring med designet - for at kunne holde det tynde format på oversiden, er der blevet bygget en ret stor ekstern kasse, der gemmer på strømforsyningen og køleenheden til systemet. 

Under alle omstændigheder har DIY Perks fat i noget af det rigtige, og vi håber, at Sony tager noter til deres uundgåelige officielle PlayStation 5 Slim, der dukker op før eller siden.

ANNONCE
Verdens første PS5 Slim
Del

Seneste nyt