Magasinet M!

Cadillacs nye elektriske luksus koncept-bil The SOLLEI

Pivfræk?

Cadillac har lanceret SOLLEI, en luksuriøs, fuldelektrisk cabriolet som konceptbil - og den er altså lidt fræk.

Denne 2+2 cabriolet er udstyret med en imponerende 55-tommer skærm, der strækker sig fra søjle til søjle, og byder på et overdådigt interiør samt en sofistikeret lys-koreografi udvendigt.

Navnet SOLLEI er en kombination af "sol" (SOL) og "fritid" (LEI), hvilket indfanger Cadillacs vision om en afslappet og åben livsstil.

Erin Crossley, Cadillacs designdirektør, beskriver SOLLEI som en nytænkning af rejsens glæder, der tilbyder en personlig køreoplevelse med tæt forbindelse til naturen.

Konceptet fejrer Cadillacs arv med elegante cabrioleter, samtidig med at det introducerer moderne elementer, der fremhæver luksus og designinnovation.

Cadillac har i samarbejde med MycoWorks integreret Fine Mycelium-materialet i bilens opladningsmåtter og dørlommer. Dette bæredygtige materiale markerer begyndelsen på en ny æra inden for luksuriøse bilinteriører. Yderligere detaljer i interiøret inkluderer en drikkekøler, oplyst dekor og håndskåret træfiner.

Udvendigt har SOLLEI en lav og langstrakt form med dristige proportioner, malet i en håndmalet farve kaldet "Manila Cream", som minder om klassiske Cadillacs.

SOLLEI skiller sig ud med ambient belysning, der tilbyder 126 farvemuligheder på tværs af flere zoner. For fuglekiggerentusiaster indeholder bilen unikke tilbehør som en specialfremstillet læderkasse med 3D-printede fuglekald.

Første gang præsenteret på Cadillac House i Vanderbilt, Michigan, repræsenterer SOLLEI Cadillacs vision for moderne, skræddersyet luksus, som både hylder fortiden og ser frem mod en innovativ fremtid.

Se mere om den nye konceptbil i videoen nedenfor - det lugter lidt af en bil til levemanden eller generelt bare manden, der har alt?

Så venter vi bare på, at den bliver officielt lagt på produktionsbåndet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt