Magasinet M!

Call of Duty gør klar til at svinge den store ban-hammer mod snydende gamere

Call of Duty afslører storstilet forsøg på at stoppe cheaters

Et hurtigt kig på sociale medier og diverse forummer, der omhandler Call of Duty og dets free-to-play arena Warzone, afslører at mange brugere er ulideligt irriterede over mængden af snydende spillere der dukker op i spillene - og i en særligt stigende grad over det seneste år. Snydere er uden tvivl en af de største frustrationer i Call of Duty-franchiset. 

ANNONCE
Call of Duty gør klar til at svinge den store ban-hammer mod snydende gamere

Et hurtigt kig på sociale medier og diverse forummer, der omhandler Call of Duty og dets free-to-play arena Warzone, afslører at mange brugere er ulideligt irriterede over mængden af snydende spillere der dukker op i spillene - og i en særligt stigende grad over det seneste år. 

Nu har Activision udrullet en storstilet annoncering af deres kommende 'anti-cheat' system, der har fået det velklingende navn Ricochet. 

Den nye 'motor', som skal tage kampen op mod snydende gamere, lanceres med Call of Duty: Warzone og rulles sidenhen ud på Call of Duty: Vanguard.

I annonceringen af det nye anti-snyde-system, anerkender Activision at snyd er frustrerende både for spillere og udviklere - man nu sætter ind med den store hammer. 

Ricochet er et multi-fokuseret tiltag mod snyd, som i implementerer nye tools, der baseret på konstant analyse, skulle være i stand til at kunne identificere igangværende snyd i spillet - igangsætte en undersøgelse og i sidste ende smide dem på porten.

Kilde: Call of Duty Blog

ANNONCE
Del

Seneste nyt