Magasinet M!

Call of Duty introducerer cel-shaded indhold i season 5: Borderlands much?

Call of Duty's seneste opdatering til Modern Warfare 3 og Warzone bringer en meget anderledes visuel stil til spillet.

I Season 5, der lanceres den 24. juli, introduceres cel-shaded grafik, som giver spillet et tegneserieagtigt udseende, som er en stil der er særlig genkendelig fra Borderlands spilserien. Du kan læse om de mange andre nyheder der også dukker op i den kommende mid-season opdatering her.

Call of Dutys markante skift fra den traditionelle realistiske grafik har fået mange til at spekulere i, om der kunne være et samarbejde med Borderlands-serien på vej.

ANNONCE
CoD: MW3 - Call of Duty introducerer cel-shaded indhold i season 5: Borderlands much? CoD: MW3

Nye cel-shaded maps og operators

Den nye opdatering byder på flere cel-shaded multiplayer-maps. Blandt de mest bemærkelsesværdige er Toonoxide (en variant af Rust) og Celship (en variant af Shipment), begge designet i den karakteristiske cel-shadede stil. Derudover vil det nye map Yard også blive præsenteret i denne visuelle stil. 

Spekulationer om en Borderlands-collab

Introduktionen af cel-shaded grafik har naturligvis ført til spekulationer om Call of Duty muligvis har arbejdet på en crossover med Borderlands. Mens der ikke er blevet annonceret noget officielt samarbejde mellem Call of Duty og Borderlands, kan introduktionen være enten en hyldest til Borderlands, et samarbejde der aldrig blev til noget, en direkte plankning af stilen - eller forhåbentlig: Forberedelserne til et kommende samarbejde.

Ud over de nye maps vil nogle af Call of Dutys mest populære karakterer, herunder Captain Price, Ghost, Soap og Gaz, få cel-shaded skins. De nye skins vil være tilgængelige i store.

Tjek traileren for de første cel-shade maps her: 

ANNONCE
Call of Duty Cel-Shaded
?si=HnL5JkuU6HYU3kU9
Del

Seneste nyt